Survivor 2017 19 Mayıs Türkiye Yunanistan Oyununu Kim Kazandı!

Survivor 2017’de nefes kesen Türkiye Yunanistan oyununun kazananı belli oldu. Ünlüler ve gönüllüler takımı tek yürek Yunanistan takımına karşı yarıştı. 2 tur oynanan oyunda kazanan takım hangisi oldu? Karşılaşmanın ilk turunu Türkiye takımı kazanmıştı. Gözler 19 Mayıs akşamı oynanacak ikinci tura çevrilmişti. Peki Survivor 2017’de ikinci turun galibi kim oldu? Verilecek olan büyük ödül ne? İşte yaşananların detayları.

MEDYA - 2017-05-20 04:11:46

Survivor 2017’de nefes kesen Türkiye Yunanistan oyununun kazananı belli oldu. Ünlüler ve gönüllüler takımı tek yürek Yunanistan takımına karşı yarıştı. 2 tur oynanan oyunda kazanan takım hangisi oldu?  Karşılaşmanın ilk turunu Türkiye takımı kazanmıştı. Gözler 19 Mayıs akşamı oynanacak ikinci tura çevrilmişti. Peki Survivor 2017’de ikinci turun galibi kim oldu?  Verilecek olan büyük ödül ne? İşte yaşananların detayları.

Survivor 2017 Türkiye Yunanistan mücadelesi yayınlanan bölümde belli oldu. Türkiye Yunanistan karşılaşmasında izleyenler ekrana kilitlenirken yine nefes kesen bir mücadele yaşandı. Survivor ünlüler ve gönüllüler takımı Yunanistan takımına karşı tek yürek oldu. Fizik kondisyonu oldukça güçlü olan Yunan takımında etkili isimler ön plana çıktı. Peki Survivor 2017’de büyük ödülü kazanan takım hangisi oldu?

BÜYÜK ÖDÜLÜ KAZANAN TAKIM HANGİSİ OLDU

Survivor 2017’de gerçekleşen ve nefesleri kesen Türkiye Yunanistan oyununun kazananı belli oldu. Hem Türkiye hem de Yunanistan takımı oldukça büyük ve başarılı bir yarışa imza attı. Acun Ilıcalı’nın açıkladığı büyük ödül ise tüm yarışmacıları hayran bıraktı. Kazanan yarışmacı istediği bir kişiyi alarak tatil fırsatı yakalayacaktı. Survivor 2017 Türkiye Yunanistan mücadelesini kazanan takım Türkiye oldu. Yunan takımına karşı tek yürek olan ve muhteşem bir mücadele sergileyen takım yarışı kazandı ve sevdiği bir kişi ile tatil hakkını kazandı. Ancak ünlüler ve gönüllüler bu yarışa ödül için değil adeta bir milli maç gözü ile baktı. Tüm yarışmacıların heyecanı ve hırsı yüzlerinden okunuyordu. Türkiye ve Yunanistan karşılaşmasında oldukça güzel ve büyük mücadeleler yaşandı. kazanan tarafın Türkiye takımı olması hem yarışmacıları hem de ekran başındaki izleyicileri oldukça mutlu etti.

 

Günün Diğer Haberleri