Kayıp gençlerden hala haber yok

Kiraladıkları deniz bisikletiyle denize açılan 5 genç kayboldu. Arama çalışmaları hala devam ediyor…

GÜNCEL - 2014-08-19 12:23:25

 

Mikail Demir, Serdar Demir, Doğan Demir, Şükrü Kahraman ve Yusuf Büyükizgi isimli yaşları 25 ile 30 arasında değişen 5 genç Marmara denizinde kayboldu.

 

Gençler kiraladıkları deniz bisikletiyle hafta sonu tatilini geçirmek için Pazar günü İstanbul’un Avrupa yakasında ve Marmara Denizi kıyısındaki Büyükçekmece'ye bağlı Kumburgaz'a gitti.

 

Kiraladıkları deniz bisikleti ile Marmara'ya açılan gençlerden bir  daha haber alınamadı. Gün boyunca çocuklarını arayan aileler telefonlarının kapalı olmasıyla endişeye kapıldı. Gençlerin yakınları durumu güvenlik birimlerine bildirdi ve derhal arama çalışmaları başlatıldı. Olayın deniz bisikletini kiralayan kişinin, gençlerin bisikleti kaçırdıklarından şüphelenip karakola başvurmasıyla ortaya çıktığı kaydedildi.

 

Saat 14:00 solarında denize açıldıkları tespit edilen gençler, gün boyunca havadan helikopterle ve denizden botlarla arandı. Havanın kararmasıyla beraber havadan aramaya ara verilirken denizden aramalar aralıksız devam etti. Kaybolan 5 kişinin aileleri ve yakınları da Kumburgaz sahilinde umutla çalışmaları takip ediyor.

 

Kaynak: TRT Türk

Günün Diğer Haberleri