Manchester Arena’da Bombalı Terör Saldırısı! En Az 20 Ölü Çok Sayıda Yaralı Var

Gelen en son bilgilere göre İngiltere’nin Manchester şehrinde bombalı saldırı yaşandığı belirtildi. Edinilen bilgiye göre Manchester Arena’da Ariana Grande konserinin olduğu esnada art arda 2 patlama oldu. Konserin son zamanlarında yaşanan patlama sonrasında insanların çığlık çığlığa kaçışmaya başladığı belirtildi. Yaşanan patlamada en az 20 ölü ve çok sayıda yaralı olduğu belirtildi.

DÜNYA - 2017-05-23 02:55:55

Gelen en son bilgilere göre İngiltere’nin Manchester şehrinde bombalı saldırı yaşandığı belirtildi. Edinilen bilgiye göre Manchester Arena’da Ariana Grande konserinin olduğu esnada art arda 2 patlama oldu. Konserin son zamanlarında yaşanan patlama sonrasında insanların çığlık çığlığa kaçışmaya başladığı belirtildi.  Yaşanan patlamada en az 20 ölü ve çok sayıda yaralı olduğu belirtildi.

İngiltere’nin Manchester şehrinden art arda 2 bomba patladığı haberi geldi. Binlerce kişinin katıldığı ve genellikle genç kesimin bulunduğu Manchester Arena’da verilen Ariana Grande konserinde büyük bir patlama yaşandı. Art arda yaşanan 2 patlama sonrasında insanların panik halinde kaçmaya başladığı belirtildi. Yaşanan şiddetli patlama sonrasında en az 20 kişinin öldüğü ve çok sayıda kişinin yaralandığı belirtildi. 

ÇOĞU GENÇ OLMAK ÜZERE ÇOK SAYIDA YARALI VAR

Gelen son bilgilere göre konser alanında yaşanan patlama sonrasında en az 20 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Yaralı sayısının oldukça fazla olduğu belirtilirken şehirde kırmızı alarm verildiği belirtildi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Öte yandan Goteborg Havaalanında’da bomba alarmı verildiği belirtildi. Çoğunluğu genç birçok kişinin yaralandığı patlamada ölü sayısının son belirlemelere göre en az 20 kişi olduğu belirtildi. 

 

Günün Diğer Haberleri