Kaybolan Çiçekler 24 Mayıs Kayıp Hatice Hakkında Son Gelişmeler! Kaybolan Çiçekler Kadriye Öldürüldü Mü, Saklanıyor Mu?

Kaybolan Çiçekler 23 Mayıs canlı yayın ile bugün ekrana geldi. Hala kayıp olan 16 yaşındaki Hatice her yerde aramaya devam ediyor. Hatice için kuzeni Melek’de bugün canlı yayına katıldı. Melek, ısrarla Hatice’nin Soner tarafından kaçırıldığını iddia ediyor. Anne de dün başka ifadeler kullanmış ve kızının sesini Soner’in yanında duyduğunu söylemişti. Baba Ali Bey’de canlı yayında garip davranınca işler iyice kördüğüme döndü.

MEDYA - 2017-05-24 13:00:29

Kaybolan Çiçekler 24 Mayıs canlı yayın ile bugün ekrana geldi. Hala kayıp olan 16 yaşındaki Hatice her yerde aramaya devam ediyor. Hatice için kuzeni Melek’de bugün canlı yayına katıldı. Melek, ısrarla Hatice’nin Soner tarafından kaçırıldığını iddia ediyor. Anne de dün başka ifadeler kullanmış ve kızının sesini Soner’in yanında duyduğunu söylemişti. Baba Ali Bey’de canlı yayında garip davranınca işler iyice kördüğüme döndü. 

FOX TV’de hafta içi her gün ekranlara gelen Kaybolan Çiçekler Kadriye olayı ile gündeme damga vurmuştu. Kadriye’nin annesinin canlı yayındaki itirafları kan dondurmuş genç kızın öldürüldüğü düşünülmüştü. Ancak, 17 yaşındaki Kadriye’nin mezar yeri hala bulunamadı. Diğer yandan başka bir kayıp olan 16 yaşındaki Hatice ise hala aranıyor. Hatice’nin hayatta olup olmadığı da herkes tarafından merak ediliyor. 

KAYIP HATİCE’NİN BAŞINA NE GELDİ?
16 yaşında kaybolan Hatice’nin başına ne geldi? Anne ve ağabey neler saklıyor? Hatice’nin annesi, kızının kayıp olmasına rağmen neden eşine hiçbir şey anlatmadı? Soner ile çıkan telefon görüşmeleri neden o kadar sık yapıldı? Soner Hatice’yi kaçırdı mı? Bu sorular hala yanıt bulmak için bekliyor. 

KAYIP CEYDA MERZİFON’DA BULUNDU
10 Mayıs tarihinden bu yana kayıp olarak aranan 17 yaşındaki madde bağımlısı Ceyda ise Kaybolan Çiçekler ekibi ve polis ekiplerinin yaptıkları çalışmalar sonucunda Merzifon’da bulundu. Ceyda, polis tarafından yapılan operasyonla kurtarıldı. Hakkında arama kararı bulunan Ceyda polis ekiplerince emniyete götürüldü. İfadesi alındıktan sonra ailesine teslim edileceği öğrenildi. 

KADRİYE GÜNDEŞ ÖLDÜRÜLDÜ MÜ, SAKLANIYOR MU?
Kaybolan Çiçekler Kadriye Gündeş olayı ise ilgi ile takip edilmeye devam ediyor. 2016 yılının Ağustos ayında ortadan kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Kadriye Gündeş’in annesi öldürüldüğünü söylemişti. Ancak, Kadriye’nin mezar yeri hala bulunamadı. 

 

Günün Diğer Haberleri