Survivor 2017 25 Mayıs Ödül Oyunu Canlı Anlatım! Survivor 2017 25 Mayıs Parkurda Bayılan Elif'in Sağlık Durumu Nasıl?

Survivor 2017 25 Mayıs Ödül Oyunu merak içerisinde bekleniyor. Gönüllüler takımı, Volkan’ın elenmesinin ardından ilk defa parkur oyununa çıkacak. Survivor 2017 25 Mayıs Ödülü kim kazandı sorusu artık daha da önemli. Üstelik fragmandan anlaşıldığı kadarı ile ödül de oldukça büyük. Peki, Survivor 2017 25 Mayıs Ödül Oyununu kim kazanacak?

MEDYA - 2017-05-25 23:41:20

Survivor 2017 25 Mayıs Ödül Oyunu merak içerisinde bekleniyor. Gönüllüler takımı, Volkan’ın elenmesinin ardından ilk defa parkur oyununa çıkacak. Survivor 2017 25 Mayıs Ödülü kim kazandı sorusu artık daha da önemli. Üstelik fragmandan anlaşıldığı kadarı ile ödül de oldukça büyük. Peki, Survivor 2017 25 Mayıs Ödül Oyununu kim kazanacak?

Survivor 2017 25 Mayıs yeni bölümde diğer merak edilen konu ise parkurda fenalaşan Elif’in sağlık durumu. Fragmanda, Elif’in parkurda bir anda yere yığıldığı görülüyor. Peki, Survivor 2017 25 Mayıs Parkurda Bayılan Elif'in Sağlık Durumu Nasıl? Elif, bundan sonra oyunlara devam edebilecek mi? Survivor 2017 25 Mayıs yarışmacıların ağzını açık bırakan ödül ne?

SURVİVOR 2017 25 MAYIS ÖDÜL NE?
Alp Kırşan bu akşamki  ödül oyununu kazanan takımın ödülünü açıkladı. Kazanan takım Panama’ya gidecek. Alfemo’dan gelen ödülde yarışmacılar Panama’yı gezecek ve daha sonra manzaraya karşı yemek yiyecek. Bunun yanı sıra Alfemo’nun Panama mağazasına gidecek olan yarışmacılar, buradan seçecekleri mobilyalarını evlerine gönderecek. 

SURVİVOR 2017 25 MAYIS ÖDÜL OYUNU CANLI ANLATIM
Survivor 2017 25 Mayıs Ödül Oyununu ve oyun sırasında yaşananları size buradan canlı olarak aktaracağız. Ödül oyununun ilk mücadelesi yayınlandı. Furkan ve Gökhan arasında oynanan ilk karşılaşmanın kazananı Gökhan oluyor. 

Survivor 2017 25 Mayıs Ödül Oyunu ilk mücadelesini izlemek için tıklayın.

İkinci oyunda Sema ve Elif karşı karşıya. Sema parkuru önde tamamladı ama atışlarda takılınca Elif onu yakaladı. Öne de geçen Elif, son labutu bir türlü düşüremeyince kazanan Sema oldu. Ünlüler 1 gönüllüler 1.
Üçüncü mücadelede Adem ve Ogeday karşı karşıya. Adem geride kaldı. Atışa geldiğinde Ogeday yarıdan fazla labutu devirmişti. Ancak Ogeday son labutu fark etmeyince, Adem onu yakaladı ama kıl payı kaybetti. 2 – 1 gönüllüler öne geçti. 
Sabriye ve Berna dördüncü oyun için parkurda. Sabriye geride kaldığı oyunda son anda öne geçti. Ancak 3 labutu bir türlü vuramayınca kazanan Berna oldu. Gönüllüler 3 ünlüler 1. 

Şimdi kritik oyunda Adem ve Gökhan karşı karşıya. Bu defa Adem sayıyı kaptırmadı ve ünlüler 3 – 2 yaptı. 
Sema ve Berna karşı karşıya. Sema eşitliği sağlamak için mücadele ediyor. Sema parkuru önde tamamladı ve atışlarda da avantajı yakaladı. Ünlüler durumu 3 – 3 yaptı. 
Furkan ve Ogeday mücadelesi. Furkan biraz önceki oyunu da kaybetmenin siniri ile daha hızlı yarıştı. Kazanan Furkan oldu ve ünlüler 4 – 3 öne geçti. 
Sabriye ve Elif şimdi karşı karşıya. Parkurda Sabriye Elif’i yakaladı. Atışlarda iki yarışmacı da yağmurun engeline takıldı. kazanan ise salise farkla Elif oldu. Ünlüler 4 Gönüllüler 4. 

İkinci turun ilk oyununda Serhat Akın ve Gökhan karşı karşıya. Serhat Akın, atışlardaki becerisini yine konuşturdu ve sayıyı kazandı. Ünlüler 1 gönüllüler 0.
Sabriye ve Berna şimdi yine karşı karşıya. Sabriye labutları düşürüp geride kaldı. Ama Berna atışlarda bir türlü başarılı olamayınca kazanan Sabriye oldu. İkinci turda ünlüler 2 gönüllüler 0. 

İlhan Mansız’ın bu akşamki ilk oyunu. İlhan Mansız parkurda hızlı rakibi Ogeday’a farkı açtırmadı. Ama atışlarda kazanan Ogeday oldu. Ünlüler 2 gönüllüler 1.
Sema ve Elif karşılaşması. Sema parkuru az farkla önde tamamladı. Elif onu yakaladı ama kazanan Sema oldu. Ünlüler 3 -1 öne geçti.
Şimdi Serhat Akın ve Ogeday karşı karşıya. İki yarışmacı da parkurda çok hızlı geldi. Ama kazanan Ogeday oldu. Ünlüler 3 gönüllüler 2. 

İkinci turda ünlüler 5 – 3 önde. Bu oyunu Serhat Akın kazanırsa ünlüler ikinci turu alacak, Ogeday’ın kazanmaktan başka şansı yok. Ogeday kazandı ve durum 5 – 4 oldu. 
Şimdi Sema ve Elif karşı karşıya. Sema kazandı ve ünlüler ikinci turun galibi oldu. Oyunun ardından Elif bir anda yere yığılınca panik yaşandı. Elif’in yardımına ilk koşan Sabriye oldu. Daha sonra doktor Metin Kuş baygınlık geçiren Elif’e müdahale etti. Elif, dinlenmesi için benche alındı. 

FİNAL TURU
Survivor 2017 25 Mayıs Ödülü kim kazandı sorusu ise final turunun ardından yanıt bulacak. Şimdi final turu oynanacak. 

Final turunun ilk oyununda Serhat Akın ve Gökhan karşı karşıya. Serhat Akın, parkurda iyi geldi ama her zaman iyi atan yarışmacı bugün atamadı. Kazanan Gökhan oldu. Final turunda ünlüler 0 gönüllüler 1.

İkinci oyunda Berna ve Sema karşı karşıya. Sema parkuru önde tamamladı, atışlarda da sayıyı aldı. Ünlüler 1 gönüllüler 1. 

Survivor 2017 25 mayıs ödülü kazanan takım gönüllüler oldu. Gönüllüler 4 kişi olmalarına rağmen güçlü ünlüler takımını yendi ve ödülün sahibi oldu. 

Günün Diğer Haberleri