İşte Benim Stilim 26 Mayıs Büyük Final Canlı Anlatım! İşte Benim Stilim 26 Mayıs Kim Birinci Oldu?

İşte Benim Stilim 26 Mayıs Büyük Final heyecanı biraz sonra başlayacak. Türkiye’nin en tarz kadını bugün TV 8 ekranlarında belli olacak. Son bir haftada yarışmacılar halk oylamasına açıldı. İşte Benim Stilim 26 Mayıs birincisi SMS sonuçları ile belirlenecek. Peki, İşte Benim Stilim 26 Mayıs Büyük Final neler yaşanacak? İşte Benim Stilim 26 Mayıs Kim Birinci olacak?

MEDYA - 2017-05-26 20:36:27

İşte Benim Stilim 26 Mayıs Büyük Final heyecanı biraz sonra başlayacak. Türkiye’nin en tarz kadını bugün TV 8 ekranlarında belli olacak. Son bir haftada yarışmacılar halk oylamasına açıldı. İşte Benim Stilim 26 Mayıs birincisi SMS sonuçları ile belirlenecek. Peki, İşte Benim Stilim 26 Mayıs Büyük Final neler yaşanacak?  İşte Benim Stilim 26 Mayıs Kim Birinci olacak? 

İşte Benim Stilim 26 Mayıs Kim Birinci Oldu sorusu herkes tarafından merak ediliyor. TV8’de bugün canlı olarak ekrana gelecek olan İşte Benim Stilim 26 Mayıs Büyük Final heyecanını biz de size haberimizden canlı olarak aktaracağız. Herkes İşte Benim Stilim SMS sonuçlarını merak ve heyecan içinde bekliyor. Final heyecanına siz de sitemizden ortak olabilirsiniz. 

İŞTE BENİM STİLİM 26 MAYIS BÜYÜK FİNALDE YARIŞACAK YARIŞMACILAR!
İşte Benim Stilim 26 Mayıs büyük finalde podyuma çıkacak ve birinci olmak için yarışacak yarışmacılar şu şekilde;
Simay Tokatlı
Merve Sevin
Aleyna Eroğlu
Burcu Yakasız
Dilara Taşkın
Duygu Çevik
Neslihan Doğrusöz
Tuğçe Ekim
Bu 8 yarışmacıdan biri bugün saat 15.00’de canlı olarak ekrana gelecek olan İşte Benim Stilim 26 Mayıs büyük finalde birinci olacak. 

İŞTE BENİM STİLİM 26 MAYIS BÜYÜK FİNAL CANLI ANLATIM
Biz de büyük finali buradan canlı olarak aktararak heyecana ortak olacağız. İşte Benim Stilim muhteşem büyük finalinde son ikiye kalan isimler Simay Tokatlı ve Merve Sevin oldu. İşte Benim Stilim’in bu sezon birincisi ve 100 bin TL ödülün sahibi ise Simay Tokatlı oldu. 

İŞTE BENİM STİLİM BİRİNCİSİ SİMAY TOKATLI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, INSTAGRAM HESABI?
1993 yılında dünyaya gelen Simay Tokatlı, İzmir Ekonomi Üniversitesinde Moda Tasarım bölümü son sınıf öğrencisidir. Daha önce yine TV8’de yayınlanan Fenomen adlı yarışmaya katılmıştır. Burada kendisini anlatan Simay Tokatlı, en büyük hayalinin moda ikonu olmak olduğunu söylemişti. Eğlenmeyi,  gezmeyi çok seven Simay Tokatlı, ailesi ile birlikte Ankara’da yaşadığını açıkladı.

 

Günün Diğer Haberleri