İstanbul Ataşehir'de Lüks Rezidansta Silahlı Şahıs 5 Saat İkna Edilmeye Çalışıldı!

İstanbul Ataşehir'de akşam saatlerinde lüks bir rezidansın çevresinde Özel Harekat polislerini görenler şaşkına döndü. Yaklaşık 1 saat boyunca rezidans çevresinde Özel Harekat Polislerinin önlem almasının nedeni sonradan anlaşıldı. Lüks rezidansta bulunan bir silahlı şahsı gözaltına almak için içeride polisin ikna çabaları olduğu ve 5 saat süren ikna çabalarının sonuna şahsın gözaltına alındığı öğrenildi.

GÜNCEL - 2017-05-26 21:35:43

İstanbul Ataşehir'de akşam saatlerinde lüks bir rezidansın çevresinde Özel Harekat polislerini görenler şaşkına döndü. Yaklaşık 1 saat boyunca rezidans çevresinde Özel Harekat Polislerinin önlem almasının nedeni sonradan anlaşıldı. Lüks rezidansta bulunan bir silahlı şahsı gözaltına almak için içeride polisin ikna çabaları olduğu ve 5  saat süren ikna çabalarının sonuna şahsın gözaltına alındığı öğrenildi. 

İstanbul Ataşehir’de lüks bir rezidansın çevresinde özel harekat polislerinin önlem alması dikkat çekti. Aynı zamanda rezidansın yanında itfaiye de bekletilince merak oluştu. Alınan bilgilere göre rezidansın 13'üncü katında yaşanan bir olayda silahlı bir şüpheli bulunduğu ve olaya müdahale edildiği öğrenildi. Dışarıda önlem devam ederken, bazı özel harekat polisleri binaya girdi. 

5 SAAT MÜZAAKEREDEN SONRA İKNA EDİLDİ
Özel Harekat polislerinin yaklaşık 1 saat önlem aldıkları lüks rezidansta yaşanan hareketlilik sona erdi. İçeride yaşanan olayın, hakkında kesinleşmiş 3 yıl hapis cezası bulunan 26 yaşındaki Kenan Yekün'ün polise direnmesi sonucunda meydana geldiği öğrenildi. Aynı zamanda alkollü de olan şüpheliyi gözaltına almak için polis 5 saat müzakere yaptı. İkna edilerek gözaltına alınan zanlı, daha sonra polis aracına bindirilerek emniyete götürüldü. 

Günün Diğer Haberleri