Kayseri'de Tarım İşçilerini Taşıyan Kamyonet Devrildi! Kazada 1 Kişi Öldü 21 Kişi Yaralandı!

Kayseri'den de bir kaza haberi geldi. Tarım işçilerinin içinde bulunduğu bir kamyonet devrildi. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi yaralandı.

GÜNCEL - 2017-05-28 11:58:41

Kayseri'den de bir kaza haberi geldi. Tarım işçilerinin içinde bulunduğu bir kamyonet devrildi. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi yaralandı. 

Kayseri’de bu sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, tarım işçilerini taşıyan bir kamyonetin devrilmesi sonucunda 1 kişi hayatını kaybederken, 21 kişi yaralandı.

ÇALIŞMAK İÇİN TARLAYA GİDİYORLARDI
Kaza, bu sabah saatlerinde Kayseri-Sivas karayolunun 22. kilometresinde yaşandı. İçerisinde tarım işçileri bulunan 38 EZ 199 plakalı kamyonetin sürücüsü Yusuf Y. Sarımsaklı kavşağına geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kamyonetin takla atması sonucunda Muazzez D. olay yerinde hayatını kaybetti. 

KAZADA YARALANANLARIN İSİM LİSTESİ
Korkunç kazada kamyonetin sürücüsü Yusuf Y., (45), ve işçiler Mehmet D. (15), Tuğçe D. (17), Solmaz S. (32), Asuman C. (31), Fulya D., Songül A. (32), Eşe A. (37), Meryem T. (53), Kefriban S. (36), Rüfeyda S., Esme D., Hacer K. (31), Seyhan T. (25), Fadime D. (50), Mürsel K. (32), Serpil S., Çağla D. (24), Zeliha D., Hanım Ç., Altun G. ise yaralandı.

YARALILAR HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI
Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile çeşitli özel hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili olarak inceleme başlatıldı. 

 

Günün Diğer Haberleri