Köprüdeki Dev Fenerbahçe Bayrağı Beşiktaş Taraftarları Tarafından Yakıldı

Süper Lig’in 33. haftasında Beşiktaş’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından bir grup Beşiktaş taraftarı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde asılı bulunan Fenerbahçe bayrağına saldırdı. Taraftarlar bayrağı önce ateşe verdi, ardından da denize attı.

SPOR - 2017-05-29 01:03:56

Süper Lig’in 33. haftasında Beşiktaş’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından bir grup Beşiktaş taraftarı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde asılı bulunan Fenerbahçe bayrağına saldırdı. Taraftarlar bayrağı önce ateşe verdi,  ardından da denize attı. 

İstanbul Valiliği Fenerbahçe basketbol takımının THY Avrupa Ligi'nde şampiyon olmasının ardından 15 Temmuz Şehitler, Fatih ve Yavuz Köprüleri'ne dev Fenerbahçe bayrakları asmıştı. Bu akşam Beşiktaş’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Köprüdeki Dev Fenerbahçe Bayrağı Beşiktaş Taraftarları tarafından indirildi. 

ÖNCE ATEŞE VERDİLER SONRA DENİZE ATTILAR
15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde bulunan dev bayrak, Beşiktaş’ın şampiyon olmasının ardından köprüye gelen bir grup taraftar tarafından indirildi. Grup köprüde taşkınlık yaparak meşale yaktı ve dev bayrağı denize attı. 

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI
Yaşanan taşkınlık anlarına dair görüntüler sosyal medyada da yayınlandı. Sosyal medya kullanıcıları Beşiktaş taraftarının yaptıklarına sert tepki gösterdi. 

 

Günün Diğer Haberleri