Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'i Damadı Neden Öldürdü! Kızı Esma’nın Durumu Ağır Mı?

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel, İstanbul Başakşehir’de bulunan evinde damadının bıçaklı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti. Demirel’in kızı Esma’nın da durumunun ağır olduğu öğrenildi. Demirel’in kızı Esma ve eşinin boşanma aşamasında olduğu öğrenildi.

- - Kategorilenmemiş - 2017-05-30 00:24:47

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel, İstanbul Başakşehir’de bulunan evinde damadının bıçaklı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti. Demirel’in kızı Esma’nın da durumunun ağır olduğu öğrenildi. Demirel’in kızı Esma ve eşinin boşanma aşamasında olduğu öğrenildi. 

İstanbul Başakşehir’de bulunan evinde kızı Esma’nın eşinin yani damadının saldırısına uğrayan Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel hayatını kaybetti. Demirel’i bıçaklayarak öldüren Damadı Cemil Yavuz Karanfil, kızı Esma’yı da ağır yaraladı. 

DAMAT KAYIPLARA KARIŞTI
İddialara göre Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel’in kızı Esma ve damadı Cemil Yavuz Karanfil boşanma aşamasındaydı. Damat bu akşam konuşmak için kayınpederi Demirel’in evine geldi. Evde kayınpeder ve damat arasında çıkan tartışmada Karanfil, Demirel’e bıçakla saldırdı. Vücudunun çeşitli yerlerine bıçak darbeleri alan Demirel hayatını kaybederken, araya giren kızı Esma ise ağır yaralandı. Esma Karanfil’in olayın hemen ardından hastaneye kaldırıldığı ve ameliyata alındığı öğrenildi. Şüpheli ise olayın ardından kayıplara karıştı. Polis ekipleri kaçan damadın yakalanması için çalışma başlattı. 

 

Günün Diğer Haberleri