Müge Anlı ile Tatlı Sert 30 Mayıs 2017 Son Bölüm! Fatma Demir Cinayeti İçin Jandarma Harekete Geçti!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 30 Mayıs 2017 canlı yayın ile bugün ekranlara geldi. Giderek daha da karışık bir hale gelen Fatma Demir cinayetinde neler yaşandığı merak konusu oldu. Fatma Demir Cinayeti İçin artık jandarma da bir adım attı. Çelişkili ifadelerle dolu program kayıtlarını tek tek inceleyecek olan jandarma, katili bulmak için uğraşacak. Peki, Müge Anlı 30 Mayıs 2017 Son Bölümde neler yaşandı?

MEDYA - 2017-05-30 13:44:21

Müge Anlı ile Tatlı Sert 30 Mayıs 2017 canlı yayın ile bugün ekranlara geldi.  Giderek daha da karışık bir hale gelen Fatma Demir cinayetinde neler yaşandığı merak konusu oldu. Fatma Demir Cinayeti İçin artık jandarma da bir adım attı. Çelişkili ifadelerle dolu program kayıtlarını tek tek inceleyecek olan jandarma, katili bulmak için uğraşacak. Peki, Müge Anlı 30 Mayıs 2017 Son Bölümde neler yaşandı?

ATV’de gündüz kuşağına damga vuran program Müge Anlı ile Tatlı Sert 30 Mayıs 2017 canlı yayını ile yine izleyenleri ekran başına kilitledi. Güladiye ve Necla üzerinde yoğunlaşan şüpheler, her geçen gün giderek artıyor. Yine iki gelin ve ailelerin diğer üyeleri bugün canlı yayına katıldı ve yine Fatma Demir cinayeti konuşuldu. 

BİLAL TÜRKASLAN 9 YILDA 4. KEZ KAÇIRILDI
Müge Anlı ile Tatlı Sert 30 Mayıs 2017 son bölümde diğer bir konu ise dört gün önce İzmir Çiğli’den yüzü maskeli kişiler tarafından kaçırılan Bilal Türkaslan oldu. Eşi Emine Hanım canlı yayına katılarak kocasının kaçırıldığını ve şüphelendiği birileri olduğunu söyledi. Çünkü bu Bilal Türkaslan’ın ilk kaçırılışı değil. Define yeri bildiği iddia edilen Türkaslan, 9 yıl içerisinde 4. kez kaçırılmış. Emine hanım ise ilk defa buna tanık olmuş. 

800 TON ALTIN BULUNDU İDDİASI
Emine Hanım’ın şüphelendiği kişi, telefonla canlı yayına bağlandı ve daha önce beyefendinin gözaltına alındığını, jandarmanın da bundan haberi olduğunu söyledi. 

FATMA DEMİR CİNAYETİNDE FLAŞ GELŞME
Fatma Demir cinayetinde ise flaş bir gelişme yaşandı. Jandarma, soruşturma için aile bireylerini Samsun’a çağırdı. Fatma Demir’in eşi Mustafa Demir ise gelinlerinden şikayetçi oldu. Gelinlerin pencereyi açık bıraktığını ve eve herkesin girebileceğini söyledi. 

 

Günün Diğer Haberleri