Kilis'te Koca Dehşeti! Levyeyle Dövdü, Kerpetenle Dişlerini Söktü!

Kilis'te Raşe Rıdvan adlı Suriye uyruklu kadın, kocası Haşish Rıdvan tarafından öldüresiye dövüldü. Vahşi koca, eşini levyeyle dövüp, kerpetenle dişlerini söktü.

GÜNCEL - 2017-05-31 14:06:23

Kilis'te Raşe Rıdvan adlı Suriye uyruklu kadın, kocası Haşish Rıdvan tarafından öldüresiye dövüldü. Vahşi koca, eşini levyeyle dövüp, kerpetenle dişlerini söktü. 

Kilis'te yaşayan 28 yaşındaki 2 çocuk annesi Suriye uyruklu Raşe Rıdvan, 35 yaşındaki kocası Haşish Rıdvan tarafından levyeyle dövüldü. Bununla da yetinmeyen cani koca, genç kadının kerpetenle dişlerini söktü. Hastaneye kaldırılan kadının vücudunda kırıklar meydana geldiği öğrenilirken, dayakçı koca ise eşinin şikayetçi olmaması üzerine serbest kaldı.

GÖZÜ DÖNMÜŞ KOCA
Haşish ve Raşe Rıdvan çifti, Suriye’de yaşanan iç savaştan kaçarak Kilis’e sığındı. Çift, geçtiğimiz günlerde evlerinde kavga etti. Haşish Rıdvan tartışma sırasında adeta çileden çıktı. Eşi Raşe'yi tartaklayan cani koca, daha sonra iki çocuğunun annesini çocukların gözleri önünde dövdü. Kadının başına levye ile vuran koca, kolunu da kırdı. Öfkeden gözü dönen adam, kadının dişlerini kerpetenle söktü. 

KOMŞULARI AMBULANS ÇAĞIRDI
Aldığı darbeler yüzünden çığlık atan ve kanlar içinde kalan kadının imdadına ise komşuları yetişti. Komşuların çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırılan kadın, Gaziantep'teki Anka Hastanesi'ne kaldırılırken, cani koca kaçtı. Bilek, kol ve çenesinde kırıklar, vücudunda doku zedelenmesi olan kadın, kocasından şikayetçi olmadı. Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Erdal Yayla kadının tedavisinde iyiye gidildiğini söyledi. 

KOCASI SERBEST KALDI
Dayakçı koca bir süre sonra yakalanarak polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Ancak, genç kadınım şikayetçi olmaması üzerine serbest bırakıldı. 

Günün Diğer Haberleri