Antalya'da Damat Dehşeti: 2 Ölü 2 Yaralı

Antalya’da eşi ile ayrılma aşamasında olan öfkeli damat, kayınpederini ve büyük baldızını silahla vurarak öldürdü. Öfkeli koca, 2 kişiyi de ağır yaraladı.

GÜNCEL - 2017-06-02 18:26:12

Antalya’da eşi ile ayrılma aşamasında olan öfkeli damat, kayınpederini ve büyük baldızını silahla vurarak öldürdü. Öfkeli koca, 2 kişiyi de ağır yaraladı. 

Bugün saat 14.00 sularında Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Hurma Mahallesi Kayre Evleri'nin bahçesinde yaşanan olayda, 46 yaşındaki Tacid Öz, ayrılma aşamasında olduğu ve büyük sorunlar yaşadığı eşi Didem Öz’ün ailesi ile birlikte yaşadığı eve geldi. 

TEMMUZ AYINDA BOŞANMA DAVALARI BAŞLAYACAKTI
Tacit Öz ve eşi Didem Öz’ün Temmuz ayında boşanma davalarının başlayacağı öğrenilirken, bugün öğle saatlerinde eşinin ailesi ile yaşadığı eve gelen Tacit Öz, adeta dehşet saçtı. Eşi ile barışmak isteyen ancak hem kayınpederinden hem de eşinden olumsuz yanıt aşan Öz, ailenin  üzerine kurşun yağdırdı. 

2 ÖLÜ 2 YARALI
Kayınpeder Mevlüt İçoğlu ve büyük baldız Bilen İçoğlu damadın saldırısında olay yerinde hayatını kaybederken Tacit Öz'ün eşi Dilem Öz ve kayın validesi Aniye İçoğlu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olay yerinden otomobili ile kaçan Tacit Öz kısa süre sonra eşinin tedavi için kaldırıldığı hastanede yakalandı. Hayatını kaybeden baba ve baldızın cenazeleri olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldüğü öğrenildi. Çiftin, geçtiğimiz  3 Haziran tarihinde dünya evine girdiği öğrenildi. 

 

Günün Diğer Haberleri