Balıkesir'de Vicdansız Komşu Yeni Doğan Buzağıyı Çaldı

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde yeni doğan bir buzağı ahırdan çalındı. Hüsmen Kocabaş´a ait ahıra giren komşusu ve uzaktan akrabası olan 47 yaşındaki Ahmet T., yavrunun henüz anne sütüne muhtaç olmasına aldırmadan buzağıyı çalıp gitti. O anlar güvenlik kamerasına yansıyınca Ahmet T. gözaltına alındı.

GÜNCEL - 2017-06-05 16:27:42

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde yeni doğan bir buzağı ahırdan çalındı. Hüsmen Kocabaş´a ait ahıra giren komşusu ve uzaktan akrabası olan  47 yaşındaki Ahmet T., yavrunun henüz anne sütüne muhtaç olmasına aldırmadan buzağıyı çalıp gitti. O anlar güvenlik kamerasına yansıyınca Ahmet T. gözaltına alındı. 

Balıkesir’in Bandırma ilçesi Bezirci Mahallesi´nde dün meydana gelen olayda, Ahmet T. adlı bir kişi hem komşusu hem de uzaktan akrabası olan Hüsmen Kocabaş´ın ahırında bir ineğin ikiz buzağıladığını gördü. İçeride kimsenin olmamasından da yararlanan Ahmet T. buzağılardan birini alarak kendi ahırına götürdü. 

İNEĞİN HUYSUZLANMASINDAN ANLADI
Hüsmen Kocabaş, olaydan saatler sonra ahırına gelerek ineğinin buzağıladığını gördü. Fakat ineğin huysuz olmasından şüphelenen Kocabaş, ahırda bulunan kamera kayıtlarını inceledi. Güvenlik kamerası görüntülerinde komşusu Ahmet T’nin bir buzağıyı iteklediğini ve ahırdan çıkarttığını gören Kocabaş hemen durumu Bandırma Jandarma ekiplerine haber verdi. Olayla ilgili olarak inceleme başlatan jandarma ekipleri kayıp buzağıyı Ahmet T.´nin kayınpederinin ahırında buldu. Ahmet T. gözaltına alınırken buzağı da sahibine iade edildi. 

 

Günün Diğer Haberleri