Botan Çayı’na Uçan Minibüste 3 Kişi Öldü, 1 Kişi Kayıp!

Siirt'in Pervari ilçesine yolcu taşıyan köy minibüsü, Botan Çayı’na uçtu. Feci kazada 3 kişi öldü, minibüs içerisinde bulunan 1 kişi ise çayda kayboldu.

GÜNCEL - 2017-06-07 01:17:32

Siirt'in Pervari ilçesine yolcu taşıyan köy minibüsü, Botan Çayı’na uçtu. Feci kazada 3 kişi öldü, minibüs içerisinde bulunan 1 kişi ise çayda kayboldu. 

Siirt’in Pervari ilçesinde bulunan bir köye yolcu taşıyan minibüs, gece saatlerinde Botan Çayı’na uçtu. Kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de kayboldu. Yapılan arama çalışmaları sonucunda kayıp bir kişinin cansız bedeni bulundu. Kayıp olan diğer kişiyi arama çalışmaları ise hala aranmaya devam ediliyor. 

VATANDAŞLAR KURTARMAK İÇİN SEFERBER OLDU
Siirt’in Pervari ilçesine bağlı Sarıdam köyü ile Beğendik beldesi arasında yaşanan feci kazada 56 AL 856 plakalı köy minibüsü seyir halinde iken henüz belirlenemeyen bir nedenle Botan Çayı'na uçtu. Çevrede bulunan vatandaşlar, kazayı görünce hemen yardıma koştu. Vatandaşların çabası ile araçta bulunan Mehmet Emin Gönül ve Zahit Yaman’ın cansız bedeni çıkarıldı. Minibüs içinde bulunan 2 kişinin ise kayıp olduğu belirlendi. Kaybolan kişilerin bulunması için bölgeye çok sayıda kurtarma ekibi sevk edildi. 

KAYIP KİŞİLERDEN BİRİNİN CESEDİ BULUNDU
Kayıp olarak aranan iki kişiden birinin arama çalışmaları sonucunda cansız bedeni sudan çıkarıldı. Süleyman Yaman'a ait olduğu belirlenen ceset yapılan incelemelerin ardından otopsi için Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaybolan diğer kişinin bulunması için arama çalışmaları devam ediyor. 

 

Günün Diğer Haberleri