Tekirdağ'ın Şarköy İlçesi'nde Zihinsel Engelli Kıza Cinsel İstismardan 3 Kişi Tutuklandı!

Tekirdağ'ın Şarköy İlçesi'nde 16 yaşındaki yüzde 50 zihinsel engelli D.A’ya cinsel istismarda bulundukları iddiası ile 3 kişi tutuklandı. Olayda bir şüphelinin de arandığı öğrenildi.

GÜNCEL - 2017-06-08 19:48:07

Tekirdağ'ın Şarköy İlçesi'nde 16 yaşındaki yüzde 50 zihinsel engelli D.A’ya cinsel istismarda bulundukları iddiası ile 3 kişi tutuklandı. Olayda bir şüphelinin de arandığı öğrenildi. 

Tekirdağ’ın Şarköy İlçesi’nde annesi ile birlikte yaşayan, 16 yaşındaki D.A. iddialara göre Y.S.(29), M.B.(29), E.D.(32) ve A.K.(28) tarafından istismar edildi. Şüphelilerden birinin ilçede bir tesisatçıda çalıştığı, birinin pidecide çalıştığı diğer ikisinin de işsiz olduğu öğrenildi. 

KIZININ AĞLADIĞINI GÖRÜNCE ÖĞRENDİ
İddialara göre özel bir rehabilitasyon merkezine giden ve tedavi gören D.A.’nın annesi bir gün kızının ağladığını görünce bunun nedenini öğrenmeye çalıştı. Ancak, 16 yaşındaki engelli kız olanları annesine değil rehabilitasyon merkezindeki öğretmenine anlatmak istedi. Rehabilitasyon merkezinin yöneticisi P.A., annenin haber vermesi üzerine genç kızla görüştü. Öğretmenine 4 kişinin cinsel istismarına uğradığını D.A. ağlayarak anlattı. Öğretmen durumu hemen polise haber verdi. 

3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI 1’İ ARANIYOR
Genç kızın verdiği ifadeler üzerine harekete geçen Şarköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Y.S., M.B. ve E.D.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Olayın gün yüzüne çıkmasının ardından şüphelilerden A.K.’nın ilçeden kaçtığı tespit edildi. Şüpheliler emniyette alınan ifadelerinin ardından, savcılığa sevk edildi. Savcılıkta da ifadeleri alınan 3 şüpheli tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edildi. Zanlıların suçlamaları kabul etmedikleri ve kendilerine iftira atıldığını söyledikleri öğrenilirken, 3 şüpheli cinsel istismar suçlamasıyla tutuklandı. Kaçan A.K.’nin yakalanması için polis çalışmalarına devam ediyor. 

 

Günün Diğer Haberleri