Tatile Gitmek İçin Evden Çıkardığı Eski Eşinin Boğazını Kesip 3 Aylık Bebeği ile Birlikte Yol Kenarına Attı!

Konya’da yaşayan evli ve 2 çocuk annesi kadının eski eşi ile birlikte çıktığı tatil yolu trajedi ile sona erdi. Eşi, kadının boğazını keserek, 3 aylık kız bebeği ile birlikte yol kenarına attı.

GÜNCEL - 2017-06-08 23:02:38

Konya’da yaşayan evli ve 2 çocuk annesi kadının eski eşi ile birlikte çıktığı tatil yolu trajedi ile sona erdi. Eşi, kadının boğazını keserek, 3 aylık kız bebeği ile birlikte yol kenarına attı. 

Konya'nın merkez Meram ilçesinde yaşayan Fatma Nur Duran, ilk evliliğinden dünyaya gelen 4 yaşındaki oğlu ile 3 ay önce dünyaya getirdiği kız bebeğini de yanına alarak dün evden ayrıldı. 

ESKİ EŞİ İLE TATİLE GİTTİ
Fatma Duran eve dönmeyince durumdan şüphelenen eşi Yusuf Duran polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Daha sonra ortaya çıkan iddiaya göre, Fatma Duran 4 yaşındaki çocuğunun babası eski eşi N.Ş. ile birlikte iki çocuğunu da yanına alarak Antalya'ya tatile gitmek için yola çıktı. Fakat henüz belirlenemeyen bir nedenle N.Ş. ve Fatma Nur Duran arasında araçta yaşanan tartışma tatil yolunu kabusa çevirdi. 

3 AYLIK BEBEĞİ İLE BİRLİKTE YOL KENARINA ATTI
N.Ş. yaşanan tartışmadan sonra aracın arıza yaptığını söyleyerek aracı durdurdu. Ardından da kadını darp eden N.Ş. eski eşinin boğazını bıçakla kesti. 3 aylık bebeğini ve kadını yol kenarına atan zanlı, oğlunu yanına alarak olay yerinden kaçtı. 

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR
Çevreden geçenler, genç kadını kanlar içerisinde bulunca durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Fatma Duran’ın kafatasında da çatlaklıklar olduğu belirlendi. Anne hastanede tedavi altına alınırken, 3 aylık bebek koruma altına alındı. Fatma Duran’ın hayati tehlikesinin devam ettiği, bebeğin baba Duran’ın Konya’dan gelmesinin ardından ona teslim edileceği öğrenildi. Kaçan N.Ş.’nin yakalanması için polis tarafından çalışma başlatıldı. 

 

Günün Diğer Haberleri