Eşinin Evine Molotof Attı

Türkiye'de bir türlü önlenemeyen kadına karşı şiddet olaylarına bie yenisi daha eklendi. Şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanmak isteyen Sibel K.'nın evine eşi Rıdvan K. tarafından molotof atıldığı iddia edildi.

GÜNCEL - 2014-09-09 15:20:29

Türkiye'deki kadına şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi. Bursa'da meydana gelen olayda şiddet gördüğü gerekçesiyle eşine boşanma davası açan 21 yaşındaki Sibel K.'nin ailesiyle birlikte oturdukları eve molotof kokteyli atıldı. Evin balkonunda çıkan yangın kısa sürede söndürülürken polismolotofu attığı iddia edilen Sibel K.'nın eşi Rıdvan K.'yı arıyor.

 

Bursa merkez Osmangazi ilçesi Sakartya mahallesinde meydana gelen olayda Bursa'da 11 ay önce tanışan Sibel K. ve Rıdvan K. Ankara'ya kaçarak evlendiler. Daha sonra eşinden şiddet gördüğü ve uyuşturucu kullanmaya zorlandığı iddiasında bulunan Sibel K. evden kaçarak ailesinin yanına döndü. Boşanma haberini alan Rıdvan K. , Sibel K.'nın ailesiyle yaşadığı Bursa'daki evinönüne dün sabah 04:30 sularında gelerek balkona molotof attı. Rıdvan K. mahallelilerin bağrışlarıyla olay yerinden arabayla kaçarken balkondaki yangın büyümeden söndürüldü.

 

BENİ SÜREKLİ TEHDİT EDİYORDU

 

Eşi tarafından sürekli olarak tehdit edildiğini belirten Sibel K. "Hala ona dönmemi beklediği için böyle olaylarla karışıklık çıkartıyor. Evliliğimin ikinci ayından bu yana şiddet görüyorum. Kendisi sürekli uyuşturucu kullanıyordu ve bana da zorla uyuşturucu madde kullandırıyordu.Kullanmadığım takdirde aileme ve bana arar vereceğini söylüyordu. Ailemi korumak ve korkumdan katlanmak zorunda kaldım. Boşanma davasını açtıktan sonra Bursa'da kardeşimle birlikte yaşayan annemin yanına doöndüm. Ancak burada da bizleri rahat bırakmadı. Korku içinde yaşıyoruz ve ne yapacağımızı şaşırdık. Ülkede her gün bir kadın cinayeti oluyor. Ben de bunlardan birisi olmak istemiyorum." şeklinde konuştu.

Günün Diğer Haberleri