Ankara Esnaf Odasında Toplantı Sırasında Çatışma Çıktı: 5 Yaralı

Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odasında iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Çıkan kavgada 5 kişinin yaralandığı öğrenildi.

GÜNCEL - 2017-06-13 17:18:17

Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odasında iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Çıkan kavgada 5 kişinin yaralandığı öğrenildi. 

Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odasında iki grup arasında toplantı sırasında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü ve çatışma yaşandı. Silah sesleri üzerine bölgeye çevik kuvvet ekipleri sevk edilirken 5 kişinin yaralandığı öğrenildi. 

ÜYELER TOPLANTIDA BİRBİRİNE GİRDİ
Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası'nda bazı oda üyeleri Beşevler Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'ndeki hizmet binasında toplantı için bir araya geldi. Henüz öğrenilemeyen bir nedenle toplantı sırasında Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Zafer Şener ile kendisine muhalif olduğu iddia edilen gruptakiler arasında tartışma başladı. Çıkan tartışma kısa süre içerisinde silahlı çatışmaya dönüştü. Çatışmada, aralarında Şener ile yönetim kurulu üyeleri Mehmet Okur ve Bedir Erdem'in de bulunduğu 5 kişinin yaralandığı öğrenildi. 

BİNAYA GİRİŞ VE ÇIKIŞLAR YASAKLANDI
Olay yerine gelen ambulansla yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri çatışmanın yaşandığı bina önünde geniş güvenlik önlemleri aldı ve binaya giriş çıkışları yasakladı. 

 

Günün Diğer Haberleri