Kumkapı’da Korkutan Otel Yangını: 1 Kişi Dumandan Zehirlendi

Fatih Kumkapı'da bir otelde çıkan yangın panik ve korkuya neden oldu. Otel içerisinde kalanları kurtarmak için seferber oldu. Bir kişi dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. İçeride dumandan zehirlenen kişinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, 2 itfaiye erinin de dumandan etkilendiği bilgisi geldi. ​

GÜNCEL - 2017-06-14 14:38:41

Fatih Kumkapı'da bir otelde çıkan yangın panik ve korkuya neden oldu. Otel içerisinde kalanları kurtarmak için seferber oldu. Bir kişi dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. İçeride dumandan zehirlenen kişinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, 2 itfaiye erinin de dumandan etkilendiği bilgisi geldi. 

Kumkapı Muhsine Hatun Mahallesi Çifte Gelinler Caddesi’nde bir otelde çıkan yangın korkuttu. 5 katlı otelde çıkan yangında otel içerisinde çoğunlukla yabancı uyruklu kişiler mahsur kaldı. Yangın kısa sürede büyüyerek bütün oteli kapladı. 

İTFAİYE EKİPLERİ TAHLİYE İÇİN ÇALIŞTI
İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına kısa süre içerisinde müdahale etti. Bu sırada olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi de sevk edildi. Otelin üst katlarında mahsur kalan 5-6 kişi itfaiye sepeti yardımı ile binadan tahliye edildi. Yangında dumandan etkilenerek zehirlenen bir kişinin durumunun ağır olduğu ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Yangın itfaiyenin yoğun çabaları ile kontrol altına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

 

Günün Diğer Haberleri