Futbol ve Basketbolda 2 Kat "Milli" Heyecan

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda ilk maçına çıkacak olan Türk Milli Takımı ile 2014 FIBA Dünya Kupası'nda yarı finale çıkma mücadelesi verecek olan "12 Dev Adam"ın maçlarının aynı gün olması Milli heyecanı ikiye katladı.

SPOR - 2014-09-09 16:05:04

A Milli Futbol Takımımız Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri ilk maçında bugün deplasmanda İzlanda ile karşılaşacak.Başkent Reykjavik'teki Laugardalsvöllur Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak maçı Hırvatistan Futbol Federasyonu'ndan hakem Ivan Bebek yönetecek. Bebek'in yardımcılıklarını Tomislav Petrovic  ve Miro Grgic yapacak, dördüncü hakem ise Dalibor Conjar olacak. Müsabakada ilave yardımcı hakemlik görevini ise Domagoj Vuckov ve Ante Vucemilovic üstlenecek. Grup maçlarına galibiyetle başlamak isteyen 

 

A Milli Takım son 3 büyük turnuvaya katılamamasının ardından bu elemelerin önemi bir kat daha artarken Fatih Terim'in önderliğinde iyi performans sergiledikleri hazırlık maçlarının ardından grup maçlarına da iyi başlama hedefinde.

 

"12 DEV ADAM" YARI FİNAL İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR

 

İspanya'da devam eden FIBA Dünya Kupası çeyrek finalinde A Milli Basketbol Takımımımız bugün Litvanya ile karşı karşıya geliyor. Özellikle maç sonlarındaki iyi oyunuyla ön plana çıkan milli takımımız karşısında Litvanya dış atıcılarına ve içerideki uzun oyuncularına güveniyor.

12 Dev Adam'ın Litvanya ile oynayacağı çeyrek final maçı 18:00'da başlayacak ve Ntvspor'dan yayınlanacak.

Günün Diğer Haberleri