Müge Anlı İle Tatlı Sert 16 Haziran 2017 Yeni Bölüm! Fatma Demir Cinayetinde Yeni Gelişme, Kızı Canlı Yayında Güladiye'yi Suçladı!

Müge Anlı İle Tatlı Sert 16 Haziran Yeni Bölüm yine izleyenler tarafından ilgi ile takip edilmeye devam ediyor. Hafta içi her gün Müge Anlı’nın sunumu ile saat 10.00’da ekrana gelen ve 13.00’da sona eren programda 10 yaşındaki Ceylin Atik’in öldürülmesinin detaylarının yanı sıra 800 ton altının yerini bildiğini söyleyerek onlarca kişiyi dolandıran Bilal Türkaslan yeniden canlı yayına katıldı. Peki, Müge Anlı 16 Haziran canlı yayında neler yaşandı?

MEDYA - 2017-06-16 19:42:32

Müge Anlı İle Tatlı Sert 16 Haziran Yeni Bölüm yine izleyenler tarafından ilgi ile takip edilmeye devam ediyor. Hafta içi her gün Müge Anlı’nın sunumu ile saat 10.00’da ekrana gelen ve 13.00’da sona eren programda 10 yaşındaki Ceylin Atik’in öldürülmesinin detaylarının yanı sıra 800 ton altının yerini bildiğini söyleyerek onlarca kişiyi dolandıran Bilal Türkaslan yeniden canlı yayına katıldı. Peki, Müge Anlı 16 Haziran 2017 canlı yayında neler yaşandı?

ATV’nin sevilen programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Cinayetlerin aydınlatılmasına yardımcı olan, Müge Anlı’da son günlerde Türkiye’yi yasa boğan Ceylin’in öldürülmesi ve detayları konuşuluyordu. 10 yaşındaki Ceylin’in cinayete kurban gitmesinin yankıları ve üzüntüsü devam ederken, yeni gelişmeler 16 Haziran Müge Anlı İle Tatlı Sert 16 Haziran canlı yayında konuşulmaya devam ediyor. 

CEYLİN’İN KATİL ZANLISI KENDİ ÇOCUKLARINI DA ÖLDÜRDÜ MÜ?
Ceylin’in öldürülmesinin ardından katil zanlısı Şükriye T. hakkında kan donduran bir gerçek de gün yüzüne çıktı. Şükriye T’nin daha önce iki kız çocuğunun öldüğü, bu çocukların ölümünde birinin yataktan düştüğünü diğerinin de vitamin eksikliği nedeniyle öldüğünü söyledikleri ortaya çıktı. Şu anda 3 yaşında olan erkek çocuğunun ise defalarca kolunun kırıldığı da detaylar arasında yer aldı. Şükriye T.’nin kayınvalidesi torunlarının ölümünü de şüpheli olarak gördüğünü söylerken, savcılık o çocukların ölümü hakkına da inceleme başlattı. 

FATMA DEMİR’İN KIZI TELEFONLA BAĞLANDI
Müge Anlı ile Tatlı Sert 16 Haziran canlı yayına Fatma Demir’in kızı Hava Erkol yeniden telefonla bağlandı. Uzun süre programda konuşulan ve katilleri aranan Fatma Demir için araştırmalardan bir sonuç alınamamıştı. Fatma Demir'in Kızı Hava Erkol canlı yayında artık annesinin katillerinin bulunmasını istediğini söyleyerek isyan etti. Baştan beri şüpheli olarak görülen Gelinler Güladiye ve Necla Demir hakkında da yorumlar yapan Havva Erkol, baştan beri Necla’dan şüphelendiğini ancak Güladiye’nin serbest bırakıldıktan sonra adliyeden çıkarken gülmesini kaldırmadığını anlattı. Güladiye’nin eşi olan kardeşini de suçlu gördüğünü söyleyen Havva Erkol, annesinin katillerinin artık bulunması ve cezalandırılmasını istediğini yineledi. 

 

Günün Diğer Haberleri