Erzurum ve Hakkari'den Acı Haberler Peş Peşe Geldi: 3 Asker Şehit Oldu!

Erzurum ve Hakkari'den üzücü haberler art arda geldi. Hakkari’de 2 asker el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu, Erzurum da ise bir asker şehit oldu.

GÜNCEL - 2017-06-17 17:54:34

Erzurum ve Hakkari'den üzücü haberler art arda geldi. Hakkari’de 2 asker el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu, Erzurum da ise bir asker şehit oldu. 

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde devam eden terör operasyonları kapsamında 5 terörist öldürüldü. İlçede bugün önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucunda 2 asker şehit oldu, 7 asker de hafif yaralandı. 

ARAZİYE TUZAKLANAN EYP İNFİLAK ETTİ
Terör örgütü PKK’ya yönelik Güven Dağı bölgesinde devam eden terör operasyonlarında 5 terörist etkisiz hale getirildi. Güvenlik güçlerinin bölgede arama tarama çalışmalarına devam ettiği sırada PKK'lı teröristlerce önceden araziye tuzaklanan el yapımı patlayıcı infilak etti. 2 asker patlamada şehit olurken, 7 asker de hafif yaralandı. Yaralı askerler, Hakkari Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. 

ERZURUM'DA ÇATIŞMA ÇIKTI: 1 ASKER ŞEHİT OLDU
Erzurum’da ise güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında sıcak temas sağlandı. Çatışmada yaralanan 1 asker, kaldırıldığı hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılmayarak şehit oldu. Şehit  olan askerin Uzman Çavuş Yakup Yılmaz olduğu açıklandı. 

ERZURUM VALİLİĞİ: 3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
Bölgede devam eden operasyonlar hakkında açıklama yapan Erzurum Valiliği, "Erzurum İl Jandarma Komutanlığınca Şenkaya ilçesi kırsal alanında faaliyet gösteren bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek, emniyet ve asayiş ortamının muhafazasını sağlamak maksadı ile icra edilen Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Doğan Akgöbek 17-19 operasyonunda bugün saat 10.00 sıralarında Şenkaya ilçesi Çamlıalan kırsalında terör örgütü mensupları ile temas sağlandı. Çatışmada 3 terör örgütü mensubu ölü ele geçirildi. Operasyon devam etmektedir" dedi. 

 

Günün Diğer Haberleri