Müge Anlı ile Tatlı Sert 19 Haziran 2017 Neler Oldu? 13 Yaşındaki Sümeyra Mine Nerede?

Türkiye'nin en çok izlenen programlarından olan Müge Anlı ile Tatlı Sert 19 Haziran 2017 canlı yayını ile ekranlara geldi. Bugün yine çok başarılı bir yayın yapan Müge Anlı, yeni bir kayıp dosyasını açtı. Aynı zamanda Cuma günü bakım evine yerleştirilen Azmet amcadan da iyi haberler geldi. Peki, Müge Anlı 19 Haziran 2017 son bölümde neler oldu? Müge Anlı ile Tatlı Sert sezon finaline ne zaman çıkacak?

MEDYA - 2017-06-19 16:21:32

Türkiye'nin en çok izlenen programlarından olan Müge Anlı ile Tatlı Sert 19 Haziran 2017 canlı yayını ile ekranlara geldi. Bugün yine çok başarılı bir yayın yapan Müge Anlı, yeni bir  kayıp dosyasını açtı. Aynı zamanda Cuma günü bakım evine yerleştirilen Azmet amcadan da iyi haberler geldi. Peki, Müge Anlı 19 Haziran 2017 son bölümde neler oldu? Müge Anlı ile Tatlı Sert sezon finaline ne zaman çıkacak?

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı her bölümü ile izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Bugün yine çok önemli konularla ekrana gelen Müge Anlı’da yaşananlar izleyenleri şok etmeye devam etti. Bir çok kayıp vatandaşı arama çalışmalarına başlayan Müge Anlı, yeni bir programın da müjdesini verdi. Yaz tatilinde de kayıp yakınlarına yardım etmeye devam edeceklerini söyleyen Müge Anlı, program hakkında bilgilendirme yaptı. 

13 YAŞINDAKİ SÜMEYRA MİNE NEREDE?
13 yaşındaki Sümeyra Mine’nin ailesi kızlarını bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert’e başvurdu. Kızlarının 23 yaşındaki Hacı Dişçeken tarafından kaçırıldığını iddia eden aile, buna dayanak olarak Hacı Dişçeken'in Facebook sayfasına yaptığı paylaşımı gösterdi. Dişçeken Facebook sayfasına 'Eğer seni unutursam etek giyip gezeceğim' yazmıştı. Aile bir an önce kızlarının yerinin bulunmasını ve ona kavuşmayı istiyor. 

MERYEM ÇOLAK’DA ARANIYOR
Müge Anlı 19 Haziran 2017 son bölümde aranan bir diğer kayıp ise 36 yaşındaki Meryem Çolak oldu. Bir hafta önce Sivas’tan Antep’e taşınan Meryem Çolak, burada bir türkü bar sahibi ile görüşmeye başladı ve daha sonra da ortadan kayboldu. Aile kızlarının nerede olduğunu merak ediyor ve ondan bir haber alabilmek için bekliyor. 

 

Günün Diğer Haberleri