Ankara’da Kan Donduran Olay! İranlı Kadına Sandalyeye Bağladıkları Kocasının Gözleri Önünde Dakikalarca Dehşeti Yaşattılar!

Ankara'da İranlı karı kocayı yardım vaadi ile kandıran 2 Afgan, gecekonduya götürdükleri karı kocaya korkunç anlar yaşattı. Sandalyeye bağladıkları kocanın gözleri önünde karısına defalarca tecavüz eden iki Afgan tutuklandı.

GÜNCEL - 2017-06-23 01:06:24

Ankara'da İranlı karı kocayı yardım vaadi ile kandıran 2 Afgan, gecekonduya götürdükleri karı kocaya korkunç anlar yaşattı. Sandalyeye bağladıkları kocanın gözleri önünde karısına defalarca tecavüz eden iki Afgan tutuklandı. 

Türkiye’ye kaçak yollarla giren İranlı Karı Koca Ankara’da dehşet anlarını yaşadı. Afgan uyruklu iki kişi karı kocayı yardım bahanesi ile kandırarak bir gecekonduya götürdü. Burada kocayı sandalyeye bağlayan zanlılar, İranlı genç kadına defalarca tecavüz etti. 

TÜRKİYE’YE KAÇAK YOLLARLA GİRDİLER
İran uyruklu A.K (26) yaklaşık 10 ay önce kaçak yollarla Türkiye’ye girerek Kütahya’da terzilik ve inşaat işleriyle uğraşmaya başladı. Daha sonra İran’da yaşayan 20 yaşındaki eşinin de Türkiye’ye gelmesini istedi. Daha sonra da  Van üzerinden eşini kaçak yollarla Türkiye’ye getirdi. 

BİLET ALAMAYINCA ZOR DURUMA DÜŞTÜLER
A.K. eşini karşılamak için Kütahya’dan Ankara’ya geldi. Ancak geri dönmek isteyen çift, T.C. kimlik numaraları olmadığı için  otobüs bileti alamadı. Karı koca Ankara’da kalacak bir yer ararken, A.K'nin İran'dan tanıdığı Afganistan uyruklu iki kişi AŞTİ’de karşılarına çıktı. Çifte otel bulmaları konusunda yardımcı olabileceklerini söyleyen Afganlar, onları Keçiören Aktepe'de bir gecekonduya götürdü. 

ADAMI SANDALYEYE BAĞLAYARAK KADINA TECAVÜZ ETTİLER
Karı koca gecekonduya geldiklerinde içeriye girmek istemedi. Ancak, Majid E. ve Kheirallah B adlı Afganlar, yanlarındaki üç kişi ile birlikte çifti darp etti. Ardından da A.K'yi biber gazı kullanarak etkisiz hale getiren zanlılar onu tabanca ve bıçak zoruyla sandalyeye bağladı. Beş kişi kadına defalarca tecavüz etti. Çiftin 800 dolar, bin 400 lira ve 3 cep telefonunu da gasp eden zanlılar daha sonra kadının ellerini çözerek evden ayrıldı. Evden çıkan çift, en yakın polis karakoluna başvurdu. 

YAKALANAN ZANLILAR TUTUKLANDI
Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından başlatılan soruşturma sonucunda 11 Haziran'da Majid E. Ankara’da, Kheirallah B. ise Erzincan’da yakalandı. Emniyette işlemleri tamamlanan zanlılar, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. 

 

Günün Diğer Haberleri