Newcastle'de Bir Araç Camiden Çıkan Kalabalığın Arasına Daldı!

İngiltere'nin Newcastle kentin araçlı bir saldırı daha meydana geldi. Camiden çıkan kalabalığın arasına dalan araç nedeniyle ilk belirlemelere göre yaralananlar oldu. Olayın ardından bir kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

GÜNCEL - 2017-06-25 14:09:08

İngiltere'nin Newcastle kentin araçlı bir saldırı daha meydana geldi. Camiden çıkan kalabalığın arasına dalan araç nedeniyle ilk belirlemelere göre yaralananlar oldu. Olayın ardından bir  kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. 

İngiltere'nin Newcastle kentinde bulunan Westgate Road bölgesinde bir caminin yakınlarında meydana gelen olayda, camiden çıktıktan sonra bayramlaşan kalabalığın arasına bir araç daldı. İlk belirlemelere göre olayda 5 kişi yaralandı. Olayın bir terör saldırısı olmadığı açıklanırken, İngiliz polisi 42 yaşındaki bir kadının gözaltına alındığını duyurdu. Magdalena Lukasha isimli görgü tanığı ise The Chronicle’a yaptığı açıklamada, “Orada çok fazla çocuk vardı. İnsanlar Ramazan Bayramı nedeniyle dua etmek için toplanmıştı. Eşim, bir arabanın 6 ya da 7 kişiye çarptığını gördüğünü söyledi.” dedi. 

 

Günün Diğer Haberleri