Cinnet Geçiren 85 Yaşındaki Dede, Önce Torununu Sonra Oğlunu Öldürdü!

Kastamonu'da 85 yaşındaki İsmail Ç., bir gün önce tartıştığı oğlu ve torunu ile bu sabah yine tartışarak önce torununu sonra da oğlunu öldürdü.

GÜNCEL - 2017-06-28 17:10:45

Kastamonu'da 85 yaşındaki İsmail Ç., bir gün önce tartıştığı oğlu ve torunu ile bu sabah yine tartışarak önce torununu sonra da oğlunu öldürdü. 

Oğlu ve torunu ile bir gün önce tartışan 85 yaşındaki dede İsmail Ç, bu sabah da tartışmanın devam etmesi üzerine cinnet geçirerek av tüfeğiyle oğlu Kamil Ç.'yi ve torunu Mustafa Ç.'yi vurarak öldürdü. 

AİLE FERTLERİ BİR GÜN ÖNCE ÇIKAN TARTIŞMAYI YATIŞTIRMIŞTI
Kastamonu Merkeze bağlı Hatip köyünde meydana gelen korkunç olayda, Dede İsmail Ç., oğlu Kamil Ç. ile torunu Mustafa Ç. ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Evin diğer üyeleri büyüyen tartışmayı yatıştırdı. Ancak bu sabah saat 07.00 sularında dede, oğlu ve torunu ile tekrar tartışmaya başladı. Dede, bu defa torununa hakim olamayarak evin camından av tüfeğiyle ahıra gitmek üzere olan torununa ateş etti. Sinirli dede, daha sonra da diğer odasında oturan oğluna ateş etti.

İKİSİ DE OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Vücutlarına kurşunlar isabet eden Baba Kamil Ç. ile torun Mustafa Ç. olay yerinde öldü. Aile fertleri İsmail Ç.'nin elinden tüfeği güçlükle aldı. 

DEDE KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ
Jandarma ekipleri ihbar üzerine kısa süre içerisinde köye geldi. Geniş güvenlik önlemleri altında gözaltına alınan İsmail Ç. karakola götürüldü. Kastamonu Cumhuriyet Savcısı da olay yerine gelerek inceleme yaptı. Daha sonra baba ile oğlunun cesetleri Kastamonu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. 

 

Günün Diğer Haberleri