Fenomenlik Çılgınlığında Son Nokta! Daha Fazla Takipçi İçin Canlı Yayında Sevgilisini Öldürdü!

ABD'de YouTube'da takipçi sayısını artırmak isteyen 19 yaşındaki Monaliza Perez, canlı yayında erkek arkadaşını öldürdü. O anları 3 yaşındaki çocukları ve 30 kişi izledi.

DÜNYA - 2017-06-29 13:12:25

ABD'de YouTube'da takipçi sayısını artırmak isteyen 19 yaşındaki Monaliza Perez, canlı yayında erkek arkadaşını öldürdü. O anları 3 yaşındaki çocukları ve 30 kişi izledi. 

ABD'nin Minnesota eyaletinde meydana gelen akıl almaz olayda, 19 yaşındaki Monaliza Perez adlı kadın YouTube'da daha fazla takipçi kazanmak için sevgilisi ile bir video çekti. Videoda mermiyi durduracağını sanarak göğsünde kalın bir kitap tutan erkek arkadaşına ateş eden kadın sevgilisini öldürdü. 

CANLI YAYINI 3 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARI DA İZLEDİ
Genç kadın sevgilisinin göğsüne sadece 30 santimetre mesafeden ateş etti. Bu anları çiftin üç yaşındaki çocuğuyla birlikte 30 kişi daha izledi. Kalın kitap mermiyi durdurmaya yetmedi ve genç adam öldü. 

AMACI TAKİPÇİ SAYISINI ARTTIRMAKTI
Ruiz'in halası tarafından yapılan açıklamada, çiftin bu olayı sosyal medyada takipçi sayısını arttırmak için yaptığını söylerken, "Daha çok izleyicimiz olsun, ünlü olmak istiyoruz" dediklerini söyledi. Kendisine de bu fikri anlattıklarını söyleyen hala, "Bana bu fikrini söylediğinde 'Yapma. Yapma. Niye bir silah kullanıyorsun? Niye' diye sordum" dedi. 

İKİNCİ ÇOCUKLARI DÜNYAYA GELECEKTİ
Monaliza Perez'in ikinci çocuğuna hamile olduğu ve ölüme sebebiyet verme suçundan yargılanacağı öğrenildi. Olayın kaydedildiği kameraya da polis tarafından el konuldu. Olayda videoyu izlemek için komşuların da toplandığı ve sadece 30 santimetreden silahın ateşlendiği belirtildi. 

“ONUN FİKRİ BENİM DEĞİL”
19 yaşındaki Monaliza Perez videoyu çekmeden kısa bir süre önce sosyal medya hesabından "Ben ve Pedro şimdiye kadarki en tehlikeli videolardan birini çekeceğiz. Onun fikri Benim değil" şeklinde bir de paylaşım yapmıştı. 

 

 

Günün Diğer Haberleri