Eşine Zorla Dışkı Yedirmeye Çalışan Cani Koca Yakalandı!

Sosyal medyayı çalkalayan görüntülerdeki cani koca yakalandı. Cani Koca eşini darp etmiş ve ardından zorla dışkı yedirmeye çalışmıştı.

GÜNCEL - 2017-07-01 15:59:05

Sosyal medyayı çalkalayan görüntülerdeki cani koca yakalandı. Cani Koca eşini darp etmiş ve ardından zorla dışkı yedirmeye çalışmıştı. 

Ağrı'nın Patnos ilçesine bağlı Andaçlı köyünden sosyal medyaya yayılan görüntüler herkesi şoke etmişti. Cani koca, 20 yaşındaki eşi C.Ş.'ye işkence yaparak çocuk bezinde bulunan dışkıyı zorla yedirmeye çalışmıştı. O görüntülerdeki koca 26 yaşındaki Mehmet Şakir Ş., gözaltına alındı. Sosyal medya işkenceci kocanın yaptıkları nedeniyle ayakta. 

SAVCILIK TALİMAT VERDİ
Mehmet Şakir Ş.'nin eşi C.Ş.'ye şiddet uygulayıp insanlık dışı görüntüleri kaydetmesi üzerine Cumhuriyet Savcılığını harekete geçti. Savcılık talimatı ile cani koca gözaltına alındı. 

DIŞKIYI YEMEYE ZORLUYOR
Eşine sopa ile vurup tekme atan cani kocaya bu sırada eşi yalvarıyor. Ancak cani adam hiç aldırış etmeden eşine "Eğer yapmazsan seni paramparça ederim. Al bu b... ye, hadi acele et. Al ağzına koy. Ağacı senin sırtında kırdım, bir parça kaldı, şimdi başında kıracağım. B... al yüzüne çarp, çık git"  ifadelerini kullanıyor. 

"KUR'AN HAKKINA BENİ BIRAK" DİYOR AMA UMRUNDA DEĞİL
C.Ş. isimli kadın kocasına yalvararak gözyaşı döküyor. Kadın videoda, "Ben yapamam, Şakir sana ne olmuş böyle? Kur'an'ın hatrına beni bırak" diyor. Ama cani koca eşinin yalvarmasına aldırmadan yaptığı eziyete devam ediyor. Kadın sonunda dayanamıyor ve elindeki dışkılı bezi yüzüne doğru götürüyor.

KADIN DEVLET KORUMASINA ALINDI
Hızla sosyal medyada yayılan bu görüntülerin ardından hem işkence yapan hem de işkencesini cep telefonu kamerası ile kaydeden koca Mehmet Şakir Ş. dün İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı. İşkence mağduru anne ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı.

 

Günün Diğer Haberleri