Düzce'de Çocuk Tacizcisi Bakkal Çocukların “Bakkal Amca Para Almıyor Kucağına Oturtuyor” Demesi ile Yakayı Ele Verdi!

Düzce'nin Çilimli ilçesi Sarımeşe köyünde iğrenç bir istismar olayı gündeme geldi. Köyde bakkal işleten 53 yaşındaki Ahmet T, 5 kız çocuğunu taciz ettiği iddiası ile tutuklandı.

GÜNCEL - 2017-07-05 21:55:23

Düzce'nin Çilimli ilçesi Sarımeşe köyünde iğrenç bir istismar olayı gündeme geldi. Köyde bakkal işleten 53 yaşındaki Ahmet T,  5 kız çocuğunu taciz ettiği iddiası ile tutuklandı. 

Giderek artan çocuk istismarı olaylarına bir yenisi de Düzce'nin Çilimli ilçesi Sarımeşe köyünde eklendi. Köyde bakkal işleten 53 yaşındaki Ahmet T.’nin kız çocuklarına tacizini çocukların “Bakkal Amca Para Almıyor Kucağına Oturtuyor” demesi ortaya çıkarttı. 

"BAKKAL AMCA BİZDEN PARA ALMIYOR, KUCAĞINA OTURTUYOR"
Ahmet T.’nin evli, bir çocuk ve iki torun sahibi olduğu öğrenilirken, 5 kız çocuğuna taciz olayı çocuklardan birinin ailesine kullandığı ifadelerin ardından ortaya çıktı. Kız çocuğunun ailesine "Bakkal amca bizden para almıyor, kucağına oturtuyor" demesi iğrenç olayı gün yüzüne çıkardı. 

ANDARMA AİLELERİ GÜÇLÜKLE SAKİNLEŞTİRDİ
Ahmet T’nin bakkalına giden ailelerin tepki göstermesi üzerine jandarmaya haber verildi. Jandarma ekipleri köye gelerek Ahmet T’yi gözaltına alırken, aileleri sakinleştirmekte güçlük çekti. Ahmet T.’nin İlçe Jandarma Komutanlığı'nda işlemleri tamamlandıktan sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. 

 

Günün Diğer Haberleri