Sakarya'da Hamile Anne ve Bebeğini Katleden Caniler Yakalandı! İşte O Vicdansızlar!

Sakarya'da 9 aylık hamile Suriyeli kadına tecavüz eden, ardından da 10 aylık bebeği ile birlikte öldüren caniler yakalandı. Suçlarını itiraf eden zanlılar, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken görüntülendi.

GÜNCEL - 2017-07-07 14:16:31

Sakarya'da 9 aylık hamile Suriyeli kadına tecavüz eden, ardından da 10 aylık bebeği ile birlikte öldüren caniler yakalandı. Suçlarını itiraf eden zanlılar, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken görüntülendi. 

Sakarya'nın Kaynarca İlçesi'nde yaşanan vahşet dün herkesi şok etti. 9 aylık hamile Suriye uyruklu bir kadın ve 10 aylık bebeği ormanda ölü bulundu. Kadına önce tecavüz eden zanlılar sonra başlarını taşla ezerek öldürdü. Polis tarafından başlatılan soruşturmanın ardından korkunç olayın zanlıları olarak B.K. ile C.K. yakalandı ve suçlarını itiraf etti. Canilerin kadının kocası ile birkaç gün önce fabrikada tartıştıkları, adam evde yokken evinin kapısını gece saatlerinde levye ile açarak karısını ve çocuğunu kaçırdıkları öğrenildi. Emniyette işlemleri tamamlanan iki zanlı adliyeye sevk edilirken görüntülendi. 

KURBANLARIN FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI
Korkunç olayda kurbanların fotoğrafları da ortaya çıktı. Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın Twitter adresinden kurbanların fotoğraflarını paylaştı. Olay hakkında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da Twitter hesabından paylaşımlar yaptı. İşte Bakan Kaya’nın o paylaşımları;
''Bu vahşeti gerçekleştirenler insan olamaz.Terörün ve barbarlığın ırkı,milliyeti yok. Yaptıklarının cezasını en ağır şekilde çekmeliler.
Tarih boyunca dara düşen, zorda kalana kapılarını ve yüreğini sonsuz merhametiyle açan bu topraklar Suriyeli kardeşlerimizin de evidir.
Zalim bir rejimin vahşetinden dolayı doğduğu toprakları terk etmek zorunda kalan ve ülkemize sığınan kardeşlerimiz muhacirdir.
Provokasyonlarla, manipülasyonlarla Suriyeli kardeşlerimizi hedef gösterenlerin Suriye'deki zalim rejimden hiçbir farkı yoktur.
Samimiyet ve güvenle Türk halkının gönlüne sığınmış kardeşlerimizin incinmesine, karanlık planlara alet edilmesine izin vermeyeceğiz.
Milletimiz,birliğine ve bütünlüğüne karşı kurulan bütün tuzakları kardeşliğine sahip çıkarak bozmaya devam edecektir."

 

Günün Diğer Haberleri