Kaçak Gelinler'de İkinci Şok: Bu Kez Sette Ölüm

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen sette tecavüz olayı ile gündeme gelen Kaçak Gelinler dizisi bu kez bir ölüm haberiyle şok oldu. Kamera arkası çalışanı Engin Küçüktopuz yoğun çalışma şartlarını kaldıramadı hayatını kaybetti.

MAGAZİN - 2014-09-12 14:21:03

Daha önce tecavüz haberleriyle gündeme gelen Star Tv'nin sevilen ve kısa sürede reyting başarısı yakalayan dizisi "Küçük Gelinler" de bu kez de ölüm haberiyle gündemde.

 

Uzun çalışma süreleri ve güvencesizliği ile bilinen dizi sektöründe meydana gelen ölümlere bir yenisi daha eklendi. Kaçak Gelinler dizisinin setinde çalışan Engni Küçüktopuz geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgiye göre Engin Küçüktopuz Sarıyer'deki çekimlerin bitmesinden sonra toplanma sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

 

Daha önce Kaçak Gelinler dizisinin çok yoğun tempoda set çalışmalarına devam ettiği gelen haberler arasındaydı. Yasalara göre haftada 45 saat çalışması gereken set ekibi iddialara göre 3 günde 45 saat çalışıyordu. Set ekibinin 1 ile 4 saat ararsında uykuyla yoğun bir tempoda çalıştığı ve Küçüktopuz'un ölümünün ağı çalışma şartları olduğu iöğrenildi.

 

Geçtiğimiz hafta da çekimleri süren dizide, 17 yaşında figüran olarak çalışan genç kadına iki şoförün cinsel istismarda bulundukları  iddia edilmişti.

Günün Diğer Haberleri