Mardin'de Büyük Operasyon! 3 İlçeye Bağlı 23 Köyde Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edildi!

Mardin Valiliği bir açıklama yaparak Nusaybin, Ömerli ve merkez Artuklu ilçelerine bağlı 23 köyde sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini duyurdu.

GÜNCEL - 2017-07-07 14:29:41

Mardin Valiliği bir açıklama yaparak Nusaybin, Ömerli ve merkez Artuklu ilçelerine bağlı 23 köyde sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini duyurdu. 

Sokağa çıkma yasağının ardından bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik gerçekleştirilecek operasyonlar da başladı. 

TERÖR ÖRGÜTÜNE YÖNELİK OPERASYON
Mardin Valiliği yazılı bir açıklama yaparak, Nusaybin, Artuklu ve Ömerli ilçelerine bağlı 23 köyde sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini duyurdu. Valilik açıklamasında bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek için başlatılacak terör operasyonları nedeniyle bu sabah 06.00 itibari ile yasağın başladığını duyurdu. Valilik açıklamasında şöyle denildi; “Açıklamada, operasyon gerçekleştirilecek bölgede yaşayan vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla 5442 Sayılı İl İdaresi Kanununun ilgili maddeleri gereğince bugün saat 06.00 00 itibari ile Ömerli'ye bağlı Harmankaya, Duygulu, Kovanlı kırsal Mahalleleri, Nusaybin'e bağlı Güvenli, Heybeli, Çalıköy, Dallıağaç, İlkadım, Görentepe, Büyükkardeş, Küçükkardeş, Yavruköy, Koruköy, Akarsu, Kuyular, Doğanlı, Karacaköy, Serikanya, Erdoğdu, Dirim kırsal Mahalleleri ile Artuklu'ya bağlı Ahmetli, Aytepe ve Sulak kırsal Mahallelerinde ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.”

 

Günün Diğer Haberleri