Son Dakika! Gaziantep’te Patlama, Çok Sayıda Yaralı Var

Gelen son dakika bilgisine göre Gaziantep’te korkutan bir patlama yaşandı. Beş katlı bir binada yaşanan patlama büyük panik yaratırken yangından çıkan dumandan etkilenen 7 kişi hastaneye kaldırıldı.

GÜNCEL - 2017-07-08 00:32:45

Gelen son dakika bilgisine göre Gaziantep’te korkutan bir patlama yaşandı. Beş katlı bir binada yaşanan patlama büyük panik yaratırken yangından çıkan dumandan etkilenen 7 kişi hastaneye kaldırıldı.

Gelen bilgilere göre bu akşam saat 13.15 sularında Gazikent Mahallesi’nde yaşanan patlama herkese büyük panik yaşattı. Beş katlı bir apartmanın giriş katında yaşandığı belirlenen patlama sonrasında çıkan dumandan etkilenen 7 kişinin hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

PATLAMANIN NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Beş katlı bir binanın giriş katından meydana gelen patlamanın çevrede büyük panik yarattığı öğrenilirken, patlama nedeniyle yaşanan panik sırasında yoğun dumandan etkilenen 7 kişinin vatandaşların yardımı ile hastaneye kaldırıldığı bilgisi alındı. Yaşanan patlamanın, elektrikli bisikletin şarj edildiği esnada ya da elektrik panosundan kaynaklanabilecek bir patlama olduğu belirtilirken patlamanın nedeninin hala araştırıldığı bilgisi de paylaşıldı.

VATANDAŞLAR YOĞUN DUMANDAN ETKİLENDİ

Patlama sonrasında vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Patlama bölgesinde inceleme gerçekleştiren itfaiye ekipleri binanın girişinde bulunan elektrikli motosikletin yandığını tespit etti. Motosiklet yangının neden çıktığı ise ekipler tarafından araştırılıyor. Beş katlı binanın girişinde henüz nedeni belirlenemeyen bir şekilde yanan motosikletten yayılan dumanlar merdiven boşluğundan yukarı sızmaya başladı. Patlamanın yaşanması ile büyük bir panik halinde evlerinden kaçmak isteyen vatandaşlar ise çıkan yoğun dumandan etkilendi. Olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılan vatandaşların hastaneden verilen bilgilere göre sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

BİNA TAHLİYE EDİLDİ

Henüz nedeni kesin olarak belirlenemeyen yangın sonrasında beş katlı binada ikamet eden vatandaşlar evlerini panikle terk etti. Sokaklara dökülen vatandaşlar büyük bir korku ve panik içinde sokakta beklemek zorunda kaldı. Polis ekiplerinin çıkan yangının sebebinin araştırdığı belirtildi.

 

Günün Diğer Haberleri