Bilecik’te “Yok Artık” Dedirten Kaza! Üçüncü Kattan Aşağı Traktör Düştü!

Bilecik'te akıl almaz bir kaza yaşandı. Bir binanın 3. katından aşağıya traktör düştüğünü görenler şaştı kaldı. İşin aslı ise sonradan anlaşıldı.

GÜNCEL - 2017-07-11 14:54:35

Bilecik'te akıl almaz bir kaza yaşandı. Bir binanın 3. katından aşağıya traktör düştüğünü görenler şaştı kaldı. İşin aslı ise sonradan anlaşıldı. 

Traktörün bir galeride satış için beklediği ve geri vitese takılı olduğu öğrenildi. Birden traktörün marşına basılında, 3. kattan aşağıya zemine çakıldı. 

FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ
Olay, Bahçelievler Mahallesi Sarmaşık Sokak Küçük Sanayi Sitesi karşısındaki traktör satıcısında yaşandı. Satın alınan 54 KH 119 plakalı ikinci el traktör, Bilecik-Bozüyük karayoluna sıfır, arka tarafı kot farkında 3'üncü kata denk gelen dükkana park edildi. Belli bir süre sonra dükkan sahibi, satın aldığı traktörü çalıştırdı. Ancak, traktörün geri vitesi takılı olduğu için binanın 3'üncü katın camını yıkarak aşağı uçtu. Traktör, yere ters bir şekilde düşerken, aşağıda kimsenin olmaması faciayı önledi. Daha sonra traktör, vinçle olay yerinden kaldırıldı. 

GÖRENLER ŞOK OLDU
Kaza sırasında yakınlarda olan bir görgü tanığı ise yaşadıkları şoku anlattı. Olay yerine yakın bir mesafede oturduklarını söyleyen görgü tanığı, bir ses geldiğini ve baktıklarında traktörün 3. kattan aşağıya düştüğünü gördüklerini söyledi. Görgü tanıkları da traktörün ters bir şekilde düştüğünü ve facianın eşiğinden dönüldüğünü dile getirdi. 

 

Günün Diğer Haberleri