Koğuştaki Dehşetin Detayları Ortaya Çıktı! 3 Askeri Şehit Eden Diyarbakırlı Askerin Bilinen Psikolojik Sorunu Yokmuş!

Manisa'nın Kula ilçesinde cinnet getirip 3 eri şehit eden Nedim Abeş ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Kısa dönem olarak askerlik yaptığı öğrenilen Abeş’in bilinen psikolojik bir sorunu olmadığı ortaya çıktı.

GÜNCEL - 2017-07-11 17:56:39

Manisa'nın Kula ilçesinde cinnet getirip 3 eri şehit eden Nedim Abeş ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Kısa dönem olarak askerlik yaptığı öğrenilen Abeş’in bilinen psikolojik bir sorunu olmadığı ortaya çıktı. 

Gece saatlerinde Manisa'nın Kula ilçesinde Jandarma Komutanlığı’nda cinnet geçirerek MP5 makineli tabancayla koğuşta uyuyan 3 eri şehit eden, 3 eri de yaraladıktan sonra aynı silahla intihar eden Nedim Abeş hakkında detaylar ortaya çıkmaya başladı. Abeş’in Ziraat Fakültesi mezunu olduğu ve askerliğini kısa dönem olarak yaptığı öğrenildi. Daha önce bilinen bir psikolojik sorunu olmayan Abeş’in bir anlık cinnet sonucunda olayı gerçekleştirdiği düşünülüyor. 

UYUYAN ARKADAŞLARINA 
Abeş’in koğuş önünde nöbet tuttuğu sırada koğuşa girdiği ve elindeki MP5 makineli tabancayla içeride uyuyan arkadaşlarına ateş ettiği öğrenildi. Kurşunlardan isabet alan Onur Sünnüoğlu, Hüseyin Tolga Hepgül ve Mümin Pınardağ olayda şehit olurken, Cemil Arslanhan, Emirhan Yaşaroğlu ve Kenan Dursun yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından koğuştan çıkan Nedim Abeş, elindeki silahı başına dayayarak intihar etti. 

MABİSA VALİSİ DE GELEREK BİLGİ ALDI
Bu sabah saatlerinde Kula İlçe Jandarma Komutanlığı'na gelen Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer yaşanan dehşet hakkında bilgi aldı. Olay hakkında Valilik yazılı bir açıklama yaparak, "Olayla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır. Aziz milletimize ve kederli ailelere başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar temenni ederiz" ifadelerini kullandı. 

NEDEN CİNNET GETİRDİĞİ ARAŞTIRILIYOR
Diyarbakır nüfusuna kayıtlı kısa dönem er Nedim Abeş'in bir anlık cinnet sonucu bu olayı gerçekleştirdiği düşünülüyor. Çünkü Abeş’in bilinen bir psikolojik sorunu bulunmuyor. Abeş’i tanıyan arkadaşları kitap okuyan, satranç oynayan ve sevilen biri olduğunu söylüyor. Askerin neden cinnet geçirdiği araştırılmaya devam ediyor. 

 

Günün Diğer Haberleri