Zonguldak'ta Anne 3 Yaşındaki Bebeğini Şarj Kablosu ile Boğarak Öldürüp, İntihara Kalkıştı!

Zonguldak'ta 25 yaşındaki Gülveren A. adlı anne, evde 3 yaşındaki bebeğini cep telefonunun şarj kablosuyla boğarak öldürdü. Ardından da kendi bileklerini kesen anne, intihara kalkıştı.

GÜNCEL - 2017-07-12 15:28:47

Zonguldak'ta 25 yaşındaki Gülveren A. adlı anne, evde 3 yaşındaki bebeğini cep telefonunun şarj kablosuyla boğarak öldürdü. Ardından da kendi bileklerini kesen anne, intihara kalkıştı. 

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesine bağlı Bakacakkadı Beldesi'nde yaşanan korkunç olayda, bir restoranda garson olarak çalışan 25 yaşındaki Gülveren A., henüz bilinmeyen bir nedenle oğlunu şarj kablosuyla boğarak öldürdükten sonra intihar etmeye kalkıştı.

KOCASI BAKKALA GİDİNCE YAPTI
Bu sabah erken saatlerde meydana gelen olayda, 26 yaşındaki Olcay A. evden bakkala ekmek almaya gittiği sırada restoranda garson olarak çalışan Gülveren A., yatak odasında uyuyan oğlu Emir Can'ın yanına giderek kapıyı kilitledi. Kayınpeder, çocuğun ağlama seslerini duyarak odaya girmek istedi ama kilitli kapıyı açamayınca hemen oğlunu aradı. Olcay A. da eve gelip kapıyı açamayınca, pencereden odaya girdi. Oğlunu yerde hareketsiz yatarken bulan baba, eşini de kanlar içinde buldu. Hemen 112 Acil'i arayan Olcay A., sağlık ekiplerini çağırdı. 

ANNENİN HAYATİ TEHLİKESİ VAR
Sağlık ekipleri olay yerine geldiklerinde Emir Can'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Annenin de çok sayıda ilaç içtikten sonra intihar ettiğinin belirlenmesinin ardından ambulansla önce Çaycuma Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada ilk müdahalenin yapılmasından sonra Gülveren A. Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Gülveren A.’nın hayati tehlikesinin devam ettiği ve yoğun bakımda tedavi gördüğü öğrenildi. 

EŞİNDEN ŞİDDET GÖRÜYORMUŞ
Emircan’ın cesedinde yapılan incelemede ilk belirlemelere göre cep telefonunun şarj kablosuyla boğularak öldürüldüğü belirlendi. Kesin ölüm nedeni ise yapılan otopsinin ardından belli olacak. Diğer yandan Gülveren A.’nın daha önce eşinden şiddet gördüğü iddiası ile jandarmaya başvurduğu, 5 Temmuz tarihinde Olcay A. için uzaklaştırma çıkarıldığı öğrenildi. 

Günün Diğer Haberleri