Uyuşturucu Bağımlısı Koca Çocuklarını Bakkala Yollayıp Karısını Bıçaklayarak Öldürdü, Yetmedi Pompalı Tüfekle Ateş Açtı!

Kayseri'de uyuşturucu madde kullanan koca, 2 çocuğunu bakkala gönderip eşini kalbinden ve karnından bıçaklayarak öldürdü. Adam daha sonra da eşine pompalı tüfekle ateş açtı.

GÜNCEL - 2017-07-13 13:49:19

Kayseri'de uyuşturucu madde kullanan koca, 2 çocuğunu bakkala gönderip eşini kalbinden ve karnından bıçaklayarak öldürdü. Adam daha sonra da eşine pompalı tüfekle ateş açtı.

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde esrar bağımlısı olduğu ve eşine şiddet uyguladığı gerekçesi ile hakkında evden uzaklaştırma kararı bulunan adam dehşet saçtı. 35 yaşındaki Abdurrahim Polat, 13 yıllık eşi 2 çocuğunun annesi Meral Polat'ı çocuklarını bakkala gönderdikten sonra evde bıçaklayarak öldürdü. Polis, olaydan sonra kaçan cani kocayı yakaladı. 

ÇOCUKLARI BAKKALA GÖNDERDİ
Dün saat 19.00 sularında Tomarza Yenimahalle'de yaşanan korkunç olayda uyuşturucu bağımlısı ve işsiz olan Abdurrahim Polat, eve uzaklaştırma kararı olmasına rağmen geldi. Abdurrahim Polat iki kızını ekmek almak için bakkala gönderdikten sonra 13 yıllık eşini kalbinden ve karnından bıçakladı.

POMPALI TÜFEKLE DE ATEŞ AÇTI
Karısı olay yerinde hayatını kaybederken, katil zanlısı koca evin yatak odasından aldığı pompalı tüfekle kaçarak uzaklaştı. Daha sonra evin yakınlarında aralarında husumet olan Yunus Avcıoğlu ile karşılaşan Polat, ona da ateş açtı. Avcıoğlu açılan ateşten yara almadan kurtulurken, silah sesleri üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yaklaşık 300 metre kovalamaca sonunda Abdurrahim Polat'ı yakaladı. 

EŞİNİ ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ
Abdurrahim Polat gözaltına alınırken polislere eşini öldürdüğünü söyledi. Evde yapılan incelemenin ardından talihsiz kadının cesedi otopsi yapılmak üzere Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Polis tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor. 

 

Günün Diğer Haberleri