Şanlıurfa'da Yolcu Otobüsü Bariyerlere Çarparak Alev Aldı, Çok Sayıda Yaralı Var!

Şanlıurfa'da bariyerlere çarpan yolcu otobüsü alev aldı. Otobüste bulunan 25 kişi yaralandı.

GÜNCEL - 2017-07-13 15:40:15

Şanlıurfa'da bariyerlere çarpan yolcu otobüsü alev aldı. Otobüste bulunan 25 kişi yaralandı. 

Şanlıurfa’da yolcu otobüsü lastiğinin patlaması sonucunda bariyerlere çarptı. Alev alev yanmaya başlayan yolcu otobüsünde can pazarı yaşanırken, 25 kişi yaralandı. Kazada, otobüs tamamen yanarken, bagajda pitbull cinsi bir köpek olduğu ve yangında telef olduğu öğrenildi. 

LASTİĞİ PATLAYINCA BARİYERLERE ÇARPTI
Şanlıurfa- Mardin karayolunun 55'inci kilometresinde bugün saat 11.00 sularında meydana gelen trafik kazasında Bodrum’dan Mardin’e giden ve plakası öğrenilemeyen yolcu otobüsünün hareket halindeyken lastiği patladı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucunda bariyerlere çarpan otobüs alev aldı. 

25 YOLCU YARALANDI
Durumu fark eden otobüs şoförü hemen kapıları açarken, adeta otobüste can pazarı yaşandı. Otobüs içerisinde bulunan 40 yolcu panik içinde aşağıya inerken, 25 yolcu yaralandı. Bazı yolcuların dumandan etkilediği, bazılarının ise el, ayak ve yüzlerinde yanıklar olduğu öğrenildi. 

BAGAJDAKİ KÖPEK TELEF OLDU
Yoldan geçen diğer sürücülerin kazayı haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık görevlisi sevk edildi. Şanlıurfa- Mardin karayolu da alev topuna dönen otobüs nedeniyle çift yönlü olarak ulaşıma kapatıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen otobüste bulunan pitbull cinsi bir köpeğin yanarak telef olduğu anlaşıldı. Otobüsteki yangının söndürülmesi yaklaşık 1 saat kadar sürdü. Çeşitli yerlerinden yaralanan 25 yolcu ise kentte bulunan hastanelere kaldırılarak tedavi altına aldı. Otobüsten ise geriye demir yığını kaldı. 

 

Günün Diğer Haberleri