Son Dakika! Yüz Binler “Milli Birlik Yürüyüşü” İçin 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne Gidiyor!

15 Temmuz hain darbe girişiminin 1. yıldönümünde yüzbinlerce vatandaş yollarda. 15 Temmuz’un simge yerlerinden olan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne doğru vatandaşlar akın akın gidiyor. 15 Temmuz hain darbe girişiminin 1. yıldönümünde yüzbinlerce vatandaş yollarda. 15 Temmuz’un simge yerlerinden olan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne doğru vatandaşlar akın akın gidiyor.

GÜNCEL - 2017-07-15 17:35:40

15 Temmuz hain darbe girişiminin 1. yıldönümünde yüzbinlerce vatandaş yollarda. 15 Temmuz’un simge yerlerinden olan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne doğru vatandaşlar akın akın gidiyor. 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli birlik günü etkinlikleri kapsamında vatandaşlar akın akın 15 Temmuz Şehitler Köprsü’ne yürüyor. 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde ilk direnişin başladığı nokta olan Köprüde bu akşam Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılımı ile tören yapılacak. Bazı vatandaşlar karayolu ile yürüyerek köprüye giderken, bazıları ise deniz yolunu tercih ediyor. 

KÖPRÜYE GİRİŞE İLERLEYEN SAATLERDE İZİN VERİLECEK
Zincirlikuyu'da bir araya gelen kalabalığın ise 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne yürümesine izin verilmedi. Çünkü, Köprü girişinde polisin önlemleri devam ediyor. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için ilerleyen saatlerde Köprüye girişlere izin verilecek. 

 

Günün Diğer Haberleri