Fatih Terim'in Damatları ile Birlikte Restoran Basma Anlarına Dair Kamera Kayıtları Ortaya Çıktı!

Milli takım teknik direktörü Fatih Terim’in kavgaya karıştığı haberi bugün spor gündemini çalkaladı. Fatih Terim’in damadının restoranının yanındaki restoranı bastığı anlara dair kamera kayıtları ortaya çıktı.

SPOR - 2017-07-15 21:44:15

Milli takım teknik direktörü Fatih Terim’in kavgaya karıştığı haberi bugün spor gündemini çalkaladı. Fatih Terim’in damadının restoranının yanındaki restoranı bastığı anlara  dair kamera kayıtları ortaya çıktı. 

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in İzmir Alaçatı'da damadının restoranının yan tarafında bulunan ve Adana Demirspor'un eski kulüp başkanı Selahattin Aydoğdu'ya ait olduğu mekanı bastığı haberi bugün şok etkisi yarattı. Tahta çit nedeniyle yaşanan kavgada iddialara göre taraflar sopalı, yumruklu, sandalyeli şekilde birbirine girdi. Fatih Terim’in restorana geldiği o anlar da kameralara yansıdı. 

TAHTA ÇİT YAPTIRMAK İSTEYİNCE KAVGA ÇIKTI
İddialara göre Fatih Terim’in damadı Ahmet Baran Çetin, mekanına 2 metre yüksekliğinde bir tahta Çit yaptırmak istedi. Hemen yan restoranın sahibi olan Adana Demirspor'un eski kulüp başkanı Selahattin Aydoğdu ile bu sırada bir tartışma yaşandı. Fatih Terim’in bu sırada Bodrum'da bulunduğu ve Selahattin Aydoğdu'yu arayarak tartışmaya dahil olduğu iddia edildi. 

O ANLAR GÜVENLİK KAMERALARINDA
İddialara göre Fatih Terim gece saat 23.00 sıralarında Bodrum'dan Alaçatı'ya geldi. Fatih Terim yanında şoförü, damatları Volkan Bahçekapılı, Ahmet Baran Çetin ve 2 korumasıyla birlikte Selahattin Aydoğdu'ya ait restoranı bastı. O anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. 

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

 


Fatih Terim'in Restoran Basma Anlarına Ait... paylaşan: haberler

Günün Diğer Haberleri