Örnek Ceza! Kedi Katiline 16 Yıl Hapis Cezası Verildi!

ABD'nin California eyaletinde Robert Roy Farmer 21 kediyi öldürmek suçundan 16 yıl hapis cezasına mahkum oldu. 2015 yılının Eylül ayından bu yana San Jose'deki Cambrian Parkı bölgesinde ortadan kaybolan kediler, ölü bulunuyordu. 8 Ekim 2015'te Farmer, San Jose'de arabasında uyurken gözaltına alındı. Kedi katilinin gözaltına alındığında arabasında bir av bıçağı ve ölü bir kedi bulunduğu ayrıca suçunu itiraf ettiği öğrenildi.

GÜNCEL - 2017-07-16 14:03:09

ABD'nin California eyaletinde Robert Roy Farmer 21 kediyi öldürmek suçundan 16 yıl hapis cezasına mahkum oldu. 2015 yılının Eylül ayından bu yana  San Jose'deki Cambrian Parkı bölgesinde ortadan kaybolan kediler, ölü bulunuyordu. 8 Ekim 2015'te Farmer, San Jose'de arabasında uyurken gözaltına alındı. Kedi katilinin gözaltına alındığında arabasında bir av bıçağı ve ölü bir kedi bulunduğu ayrıca suçunu itiraf ettiği öğrenildi. 

California'daki Santa Clara İdari Bölge Yüksek Mahkemesinde seri kedi katilinin son duruşması görüldü. Mahkeme 26 yaşındaki Farmer hakkında 21 kediyi öldürmek suçundan kararını verdi. 

16 YIL HAPİS CEZASI
Farmer hakkında 16 yıl hapis cezası veren Hakim Sharon A. Chatman, ayrıca katilin serbest kaldıktan sonra 10 yıl boyunca kedi sahiplenmesini de bakımını yapmasını da yasakladı. 

KEDİLER ESRARENGİZ ŞEKİLDE ORTADAN KAYBOLUYORDU
San Jose'deki Cambrian Parkı bölgesinde kediler, 2015 yılının Eylül ayında esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmaya başladı. O kediler, daha sonra ölü olarak bulunuyordu. Kedileri öldürenin Farmer, olduğu polis tarafından belirlendikten sonra Farmer, gözaltına alındı. 

 

Günün Diğer Haberleri