ATV’den Kanatsız Kuşlar Dizisinin Yayını Sırasında Skandal Hata! Dizinin İsmini “Kanatsız Karılar” Yazdılar!

ATV, skandal bir hataya imza attı. Perşembe günü verilen 'Kanatsız Kuşlar' dizisinin tekrar bölümü sırasında ekranın altında dizinin ismi 'Kanatsız Karılar' olarak yazıldı. Kanalın bu hatası izleyenlerden büyük tepki çekti.

MEDYA - 2017-07-17 14:30:54

ATV, skandal bir hataya imza attı. Perşembe günü verilen  'Kanatsız Kuşlar' dizisinin tekrar bölümü sırasında ekranın altında dizinin ismi 'Kanatsız Karılar' olarak yazıldı. Kanalın bu hatası izleyenlerden büyük tepki çekti.

ATV'de büyük beğeni ile izlenen 'Kanatsız Kuşlar' isimli dizinin perşembe günkü tekrar bölümü dün akşam yayınlandı. Ancak, dizinin tekrar yayını sırasında büyük bir skandal yaşandı. Ekranın sağ alt köşesinde dizinin ismi 'Kanatsız Karılar' olarak yazıldı. Sosyal medyada büyük tepki çeken olay hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. 

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI
Sosyal medya kullanıcıları hatayı fark eder etmez, attıkları Tweetlerle tepkilerini dile getirdi. Sosyal medya kullanıcıları Twiter'dan "Skandal bir hataya mı imza atıldı, yoksa dizinin gerçek adı bu mu?" şeklinde soruları da kanala yöneltti. 

 

Günün Diğer Haberleri