ABD'li Kadın Yazarın Müslüman Kadınlar İçin Helal Seks Rehberi Adlı Kitabı Satış Rekorları Kırıyor!

ABD’li yazarın kaleme aldığı Müslüman kadınlar için helal seks kitabı satış rekorları kırıyor. Kitabın geçen hafta piyasaya çıkmasına rağmen ilk baskısı şimdiden tükendi.

SAĞLIK - 2017-07-17 15:23:14

ABD’li yazarın kaleme aldığı Müslüman kadınlar için helal seks kitabı satış rekorları kırıyor. Kitabın geçen hafta piyasaya çıkmasına rağmen ilk baskısı şimdiden tükendi. 

ABD doğumlu Müslüman kadın yazar Umm Muladhat, kadınlara helal seks yapmanın püf noktalarını anlatan bir kitap yazdı. Kitapta, helal cinsel pozisyonlar, genital bölgelerin hijyeni, kadın ve erkek cinsel organlarının tanıtımı ve uyarılması, banyoda, yatakta, kanepede, yerde, çocuklar uyurken günaha girmeden nasıl cinsel ilişki yaşanır bütün detayları ile anlatıldı. 

ERKEKLERİN DE ÇOK İLGİSİNİ ÇEKTİ
Kadın yazar, The Observer'a kitap hakkına bir röportaj verdi. Kitaba sadece kadınların değil, binlerce Müslüman erkeğin de ilgi gösterdiğini belirten yazar, kendisine çok sayıda soru ve e-posta geldiğini de anlattı. Gerçek ismini gizleyen yazar, Umm Muladhat takma adını kullanarak kitabını piyasaya çıkardı, yazar aynı zamanda kitapta yer alan tavsiyeleri kocasıyla da deneyip tartışarak kaleme aldığını söylüyor. Yazar kitabında “en günahsız şekilde zevk almanın yolları konusunda, Müslüman kadınlara bir rehber kitap hazırlamaya karar verdiğini” önsözde anlatıyor. 

HELAL ÖPÜŞME NASIL OLUR?
Umm Muladhat yazdığı kitabın helal öpüşme bölümünde kadınlara, “Kocanızla göz teması kurarak başlayın ve ona gülümseyin. Yavaş ve nazikçe başlayın. Aceleye getirerek dişlerinizin çarpışmasını istemezsiniz. Eşinizin dudaklarını öpmeye başlayın. Başınızı yana eğin ki burunlarınız çarpışmasın. Daha sonra dilinizi yavaşça onun ağzına sokun ve diline dokunun. Ardından onun dilini, kendi ağzınızın içine çekin. Bu arada parmaklarınızı yoğun bir şekilde kullanabilirsiniz. Parmaklarınızla eşinizin saçlarını karıştırın, omuzlarını ve göğsünü okşayın. Eşinizin dudaklarından yavaşça çenesine ve boynuna doğru dudaklarınızı kaydırarak hafif öpücükler kondurmaya devam edin. Omuzlarını ve göğsünü öpün. Ellerinizle de eşinizin kalçalarını okşayın. İsterseniz, hafifçe, boynunu ve omuzlarını ısırabilirsiniz. Hatta küçük bir ısırık izi bırakmanız, eşinizin sizi hatırlayıp, eve geldiğinde daha fazla arzu etmesi için önemli bir işaret olacaktır.” diyor. 

İKİ YILDA YAZMIŞ
Kitabını iki yılda kaleme alan yazar, helal iç çamaşırı, helal parfüm, helal makyaj tavsiyelerine de yer vermiş. İlk defa böyle bir kitap piyasaya çıkarken, daha bir hafta önce yayınlanmasına rağmen kitabın ilk baskısı tamamen tükendi. 

 

Günün Diğer Haberleri