Teröristler Sivil Araca Kurşun Yağdırdı! Sivil Araçta 1 Asker Şehit Oldu, 2 Yaralı

Siirt'te PKK’lı teröristler sivil araca silahlı saldırı düzenledi. Araçta bulunan bir asker şehit olurken, 2 kişi de yaralandı.

GÜNCEL - 2017-07-24 13:41:44

Siirt'te PKK’lı teröristler sivil araca silahlı saldırı düzenledi. Araçta bulunan bir asker şehit olurken, 2 kişi de yaralandı. 

Siirt'in Baykan ilçesinde PKK’lı teröristler tarafından sivil araca saldırı düzenlendi. Uzun namlulu silahlarla araca ateş açılması sonucunda araçta bulunan 1 asker şehit oldu, 1 uzman çavuş ve 1 güvenlik korucusu olmak üzere 2 kişi yaralandı. 

TAKVİYE EKİPLER BÖLGEYE SEVK EDİLDİ
Olay, Siirt'in Baykan ilçesi ile Ziyaret bölgesi arasında bulunan Çukurca köyü kırsalında meydana geldi. İçerisinde asker ve güvenlik korucularının bulunduğu sivil araca PKK’lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Araç içerisinde bulunan bir asker şehit olurken, biri uzman çavuş ve biri güvenlik korucusu olmak üzere iki kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda takviye kuvvet sevk edildi. Teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. 

6 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ
Diğer yandan Şırnak’ın Beytüşşebap kırsalında taarruz helikopterleriyle düzenlenen operasyonda 6 terörist etkisiz hale getirildi. Teröristler ve 1'inci Jandarma Komando Tugay Komutanlığı birlikleri arasında çatışma çıktığı da öğrenildi. Öldürülen teröristlerden ikisinin kadın olduğu öğrenildi. 

 

Günün Diğer Haberleri