İstanbul Bahçelievler’de Kayınbirader Eniştesinin Evini Bastı! Silahlı Çatışma Çıktı, Yaralılar Var!

İstanbul Bahçelievler'de iki aile arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çatışma çıktı. Çatışmada, 3 kişinin yaralandığı öğrenildi.

GÜNCEL - 2017-07-25 01:36:26

İstanbul Bahçelievler'de iki aile arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çatışma çıktı. Çatışmada, 3 kişinin yaralandığı öğrenildi. 

Bahçelievler Çobançeşme Mahallesi Mithatpaşa Caddesi Uluduğ Sokak’ta saat 22.30 sularında meydana gelen olayda, iki aile arasında iddialara göre ailevi sebeplerden dolayı sözlü tartışma çıktı. Ancak büyüyen tartışma kısa süre içerisinde silahlı çatışmaya dönüştü. 

3 KİŞİ YARALANDI
İki tarafında karşılıklı olarak ateş açması sonucunda 3 kişi vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla yaralandı. İhbar üzerine çatışmanın yaşandığı bölgeye çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla çevrede bulunan hastanelere götürüldü.

ÇATIŞMANIN NEDENİ ANLAŞILDI
Bahçelievler’de yaşanan olayın nedeni anlaşıldı. İddialara göre saldırıya uğrayan Fırat Corli, birkaç gün önce eşi ile bir tartışma yaşadı. Eşinin evi terk etmesinin ardından kayınbiraderi sürekli olarak kendisini telefonla arayarak taciz etmeye başladı. Fırat Corli ve kayınbiraderi bu akşam telefonda tartıştıktan sonra kayınbirader arkadaşlarını topladı ve eniştesinin yaşadığı mahalleyi bastı. Fırat ve kardeşi Suat Corli ile kayınbirader ve arkadaşları sokakta karşılaşınca yeniden tartışma yaşandı. Çıkan tartışma kavgaya dönünce de silahlar çekildi. İki grubun birbirine ateş açması sonucunda kayınbirader ile iki arkadaşı yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Fırat Corli ile kardeşi Suat Corli’yi gözaltına aldı. 

Günün Diğer Haberleri