Son Dakika! Yolcular Şehir Hatları Vapurunda Mahsur Kaldı, Can Yelekleri Giydirildi

İstanbul’da bir anda etkili olmaya başlayan yağışlar nedeniyle, Kadıköy seferi yapan şehir hatları vapuru, denizin ortasında savrulmaya başladı. İçerisinde yolcular olan vapur, dalga kıranlara çarparak ilerlerken, büyük korku yaşayan yolcular can yeleklerini giydi.

GÜNCEL - 2017-07-27 19:15:03

İstanbul’da bir anda etkili olmaya başlayan yağışlar nedeniyle, Kadıköy seferi yapan şehrt hatları vapuru, denizin ortasında savrulmaya başladı. İçerisinde yolcular olan vapur, dalga kıranlara çarparak ilerlerken, büyük korku yaşayan yolcular can yeleklerini giydi. 

İstanbul'da akşam saatlerinde hava bir anda karardı ve birden şiddetli fırtına ve yağış etkili olmaya başladı. Hayat adeta felç olurken su baskınları nedeniyle metro ve metrobüs seferleri de durdu. Başka bir kötü haber ise Şehit Hatları'ndan geldi. 

DENİZİN ORTASINDA CAN PAZARI
Şehit Hatları'na ait bir vapur, Kadıköy istikametinde seyir halindeyken ani çıkan fırtına nedeniyle denizin ortasında mahsur kaldı. Büyük panik ve korku yaşayan yolcular, vapurun dalga kıranlara çarpması nedeniyle can yeleklerini üzerlerine giydi. 

 

Günün Diğer Haberleri