Kısır Olduğunu Öğrenen Baba!

Bir çok kez hayal kırıklığı ile sonuçlanan, aslında kısır olup, yıllar sonra bu gerçeği öğrenen kişilerle ilgili var olan şaşırtıcı haberlere bir yenisi de İzmir'de yaşanan bir olayla eklendi. 19 yaşında bir kız çocuk sahibi olan baba, kanser tedavisi ardından ikinci çocuk isteği için doktora gittiğinde aslında ‘kısır’ olduğunu öğrendi.

GÜNCEL - 2014-09-17 14:07:22

20 yıl evli olduğu eşi L.T den 19 yaşında bir kız çocuğu sahibi olan 45 yaşında, İzmir’de yaşayan A.T ye yaklaşık 3 yıl kadar önce akciğer kanseri teşhisi konuldu. Tedavilere başlayan A.T, 3 ay kadar gördüğü tedavilerin ardından taburcu oldu. 

Bir süre sonra ikinci bir çocuk sahibi olmak isteyen A.T, bir türlü yeniden baba olamadığı için doktora başvurdu. Yapılan testler ve tahliller sonucunda doğuştan var olan bir hastalık sebebi ile kısır olduğunu öğrenen A.T, 19 yaşındaki kızı hakkındaki olayın gerçeğini öğrenmek için eşiyle görüştü. 

 

Eşin İtirafı 

Eşinin “Kızım T.T başkasından, cesaret edemediğim için daha önceden sana itiraf edemedim” cevabı üzerine, 19 yaşındaki kızları T.T nin gerçek babasının kendisi olmadığını öğrenen A.T, deliye döndü ve eşiyle tartışmaya girdi. 

Ardından geçeği öğrenerek yıkılan, hayal kırıklığına uğrayan baba, kızına gerçekleri söyleyemeyecek kadar kendisini çaresiz hissederek, bir kutu hapla intihara kalkıştı. Hastaneye kaldırıldığı sırada, gerçekleri annesinden öğrenen genç kız da aynı şekilde intihar ederek yaşamına son vermek istedi.   

 

Genç Kızın Tepkisi 

İntihardan sonra sağ kurtulan baba ve kız çareyi evlerini ve kendilerinden yıllardır gerçeği saklayan L.T yi terk etmekte buldular. Çift tek celsede boşanırken, genç kız, bir daha asla annesini görmek istemediğini belirterek, babası ile birlikte memleketlerine yerleşti. 

 

Annenin Çaresizliği 

Çaresiz kalan L.T, kızının tüm bu tepkisinden babanın sorumlu olduğunu ve kızının aklını eski eşinin karıştırdığını söyleyerek, polislere şikayetçi oldu. Ancak genç kızın yaşının büyük olması sebebi ile hiçbir yasal işlem başlatılamadı.

 

 

Günün Diğer Haberleri