Prof. Kadıoğlu'nda Korkutan İstanbul Uyarısı: Mümkün Olsa Terk Ederim!

Twitter'dan açıklama yapan Prof. Mikdat Kadıoğlu, İstanbulluları uyardı. 30 Temmuz itibari ile İstanbul’un yeni bir sıcak hava dalgasının etkisi altına gireceğini söyleyen Kadıoğlu, “Mümkün olsa İstanbul’u terk ederim” dedi.

GÜNCEL - 2017-07-29 16:36:13

Twitter'dan açıklama yapan Prof. Mikdat Kadioğlu, İstanbulluları uyardu. 30 Temmuz itibari ile İstanbul’un yeni bir sıcak hava dalgasının etkisi altına gireceğini söyleyen Kadıoğlu, “Mümkün olsa İstanbul’u terk ederim” dedi. 

Askeri meteoroloji dalında Türkiye'deki tek profosör olan Mikdat Kadıoğlu, Cuma günü özellikle Trakya bölgesi ve İstanbul'da etkili olan sağanak ve dolu yağışının ardından Twitter'dan açıklama yaptı. Yeni uyarılar yapan Kadıoğlu, İstanbul’un çok sıcak bir hava dalgasının etkisi altına gireceğini belirterek, kendisinin de mümkün olsa İstanbul’u terk edeceğini ve kuzeye kaçacağını söyledi. 

EN KUVVETLİ SICAK HAVA DALGASI GELİYOR
Prof. Mikdat Kadioğlu, İstanbul’da 30 Temmuz’dan itibaren havaların daha da ısınacağını belirterek, bu sıcak hava dalgasının en kuvvetlisi olduğunu söyledi. Kadıoğlu açıklamasının devamında, "Mümkün olsa 30 Temmuz'dan önce İstanbul'u terk edip kuzeye kaçar ve bir hafta dönmezdim. Sıcak hava dalgası, hem de çok kuvvetlisi geliyor" dedi.
İşte o Tweet;

 

Günün Diğer Haberleri