Arkadaşları Otomobilde Bırakıp Sahile Gitti, Polis Kurtarmak İçin Megafonla Araç Sahibini Aradı

Antalya’da bir genç, arkadaşları ile birlikte geldiği sahilde, aracın içerisinde uyumak istedi. Ancak bir süre sonra araçtan çıkmak isteyip çıkamayan genç panikledi. Olay yerine gelen polis ekipleri araca zarar vermemek için plajda megafonla araç sahibini aradı.

GÜNCEL - 2017-07-29 18:05:23

Antalya’da bir genç, arkadaşları ile birlikte geldiği sahilde, aracın içerisinde uyumak istedi.  Ancak bir süre sonra araçtan çıkmak isteyip çıkamayan genç panikledi. Olay yerine gelen polis ekipleri araca zarar vermemek için plajda megafonla araç sahibini aradı. 

Antalya'nın ünlü plajı Konyaaltı sahiline arkadaşları ile birlikte gelen Önder Y. otomobilde uyumak için kaldı. Fakat bir süre sonra aşırı sıcak nedeniyle bunalan genç, araçtan çıkmak isteyince kilitli kaldığını anladı. Olay yerine gelen polisler, aracın camlarını kırmak istemeyince aracı kilitleyen gençleri bulmak için ilginç bir yönteme başvurdu. 

MEGAFONLA SAHİLDE ARADILAR
Bu sabah saatlerinde Akdeniz Bulvarı Konyaaltı sahilindeki 2 numaralı plaj otoparkına gelen 3 arkadaştan yorgun olan Önder Y. araçta uyumak için kaldı. Ancak arkadaşları sahile giderken araç kontağını da yanlarına almıştı. Normalde otomobili kilitlemeyen gençler, akıllı kilidi unutunca olanlar oldu. Bir süre sonra içeride sıcaktan bunalan Önder Y. araçtan inmek istedi ancak kapılar açılmadı. 

ARACIN TAVANINI AÇARAK NEFES ALDI
Önder Y. arkadaşlarına da ulaşamayınca durumu polise bildirdi. Hava sıcaklığının 38 dereceye ulaştığı bölgede Önder Y., aracın tavanını açarak biraz serinlemek istedi. Polis ekipleri gencin sağlık durumunun iyi olduğunu anlayınca, araca zarar vermemek için sahil bandında araç sahibini aradı. Ancak bu aramalar sonuç vermeyince, megafonla sahilde dolaşarak anons yapan polisler, yine bir sonuca ulaşamadı ve itfaiyeye haber verdi.

SON ANDA GELDİLER
İtfaiye ekipleri beklenirken aracın yanına gelen Oğuz E. kilidi açarak arkadaşını çıkardı. Gençlere uyarılarda bulunan polis ekipleri daha sonra olay yerinden ayrıldı. 

 

Günün Diğer Haberleri